Мариана Попова стана майка-орлица на Плачков, урежда го за водещ (Кой кого издържа?)

1403
13 Април 2017, 12:00


Мариана Попова е взела под крилото си любовника си Веселин Плачков, узна HotArena.


След като официално се раздели със съпруга си Ханес и дълго си игра на котка и мишка с медиите, Мариана Попова вече не се страхува да покаже чувствата си към синеокия актьор. Двамата дори наскоро бяха забелязани да се целуват на театралните награди "Икар". А най-прясната клюка говори, че вече живеят заедно.


Не е ясно, обаче, кой е мъжът в къщата. След като се разделил със своята жена, Плачков останал беден като църковна мишка. Единственият белег на някакъв стандарт е джипът, с който бе засичан в копманията на певицата. Но добре че е тя, че д аможе да го поддържа. Веселин разчита единствено на хонорари от представления, които дори не отиват в неговия джоб.


Всички постъпления от театрални изяви са за издръжка на дъщеричката му Андреа. Майка й Даниела се е заканила на Веселин, че ще си взима от него всичко необходимо, за да не липсва нищо на малката. И го прави доста успешно. Това определено се отразява на самочувствието на актьора, изиграл Левски. 


За да не страда от комплекс за малоценност и да трябва да бъде издържан от Мариана Попова, тя е предприела хитър ход. Сега певицата го влачи по участия и го пробутва в ролята на водещ. Първата подобна изява е била вчера. Плачков си получава отделен хонорар и така любимата му не се налага да му цака пари. Това, оабче, може да й изиграе лоша шега.


Певицата е започнала да отсява изявите си и да приема само тези, на които може да набута и Плачков. Така Попова се првръща във втората Софи Маринова, която успя сравнително успешно да лансира Гринго за певец, пише "Телеграф".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени