Мария Илиева оплю бившия си любовник Наско Колев! Ето каква е нейната версия за раздялата им

4090
19 Юли 2017, 14:00


Певицата Мария Илиева оплю бившия си любовник Атанас Колев, узна HotArena.

 

Двамата се разделиха драматично, а след това той пусна нова песен, в която разкри отношенията си с нея. Тя досега мълчеше, но явно нервите й не издържаха и избухна в последното си интервю за Grazia.

 

Нямам представа, нито проявявам интерес към разочарованията на този младеж. Факт е, че „Стереостая“ бе негов продуцент и мениджър близо две години, и използвам момента да благодаря на целия екип на компанията и всички подизпълнители за отдадеността в работата и високите постижения.

 

Музикалният бизнес, както всеки друг, има свои правила, отговорности и етика. Когато се проявява системно неуважение към тях, няма причини за продължаване на каквато и да е инвестиция под каквато и да е форма. Впечатлена см от умението на някои хора сами да опропастяват себе си. Съвестта, достойнството и моралът се превърнаха в дефицит на съвремието“, заяви изпълнителката на „Лунен сън“, цитира „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
Преди 1 година
0
извратенячка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Merry
Преди 1 година
-1
Тоест, отново, отговаря, но не казва нищо. Кому е нужно? Да излезе да каже, нали е голямо име, със стаж и опит, защо се държи така?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
-4
Ама като ти лижеше дъртата шундра, мълчеше, нали?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени