Мегз тайно влюбена в Орлин Горанов

2486
07 Юни 2017, 10:55


Домакин на Черешката на тортата снощи беше не кой да е, а музикалният титан  - Орлин Горанов. Легендада беше надминал себе си с елегантна вечеря и получи максимума от 40 точки. Нещо друго извън готвенето обаче направи най-силно впечатление. Топ дизайнерката Мегз не спря да се изказва супер ласкаво за Горанов. Каканашева много внимателно подбира думите си, но въпреки това не можеше да скрие чувствата си. Мегз дори използваше думи и изрази като - "близост", "сигурност", "Усещам се ужасно взела от него".

Тя не пропусна и да подчертае съвместимостта между нея и музикалната легенда, като дръзна да се сравни с подобен мъж - " Аз съм от хората, които обичат да надминават с много очакванията на другите. Ако някой очаква 5, ти направи 11. Орлин също е такъв и това, че направи толкова много ме изпълни тотално" - каза Каканашева със сияещо лице. 

Точно като влюбена жена първата ни дизайнерка не спираше да се смее на всяка шега на много по-възрастния от нея изпълнител. И въпреки, че е много критична и обръща внимание на всички детайли, за да му се хареса, тя му даде пълни 10 точки. 

За съжаление и самата Мегз най-вероятно осъзнава, че тази любов е невъзможна, защото Орлин Горанов е щастливо женен. А тя едва ли би допуснала, заради едно увлечение, колкото и силно да е то, да изпусне златната кокошка, която е хванала. Дали все пак любовните трепети на младата дизайнерка ще имат поне малка развръзка, предстои да видим в следващите епизоди на предаването.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Smqh
Преди 1 година
-4
Mnogo ste zle. Megi prosto izkaza vyzhishtenie a vie kakto vinagi pishete prostotii
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Chao
Преди 1 година
0
Mi da go ostavq rqzaniq sinkovec I sana shte se opravi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
0
В представата за идеален мъж , човек понякога се обърква в мислите си. Най-вероятно й е изглеждало много готино и примамливо да има връзка с висок , симпатичен и адски богат мъж, но истината си проличава в последствие, когато човек вече е влюбен или свикнал с половинката си. Според мен ще се разделят, не мисля, че е личност , която дълго би правила компромис с нещо заради едни единствени пари, все пак има и др с пари
да
Преди 1 година
0
Абе вие добре ли сте, тя постоянно се възхищава на нещата, които явно й липсват, като отношението на влюбен, грижовен мъж и тн, сами правете изводите дали сина на Доган и дава, това което Плачков на Мариана или Орлин на компанията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Da da
Преди 1 година
-1
O boje pylni prostotii - shte ostavi Dogan za da e s Orlin Goranov
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
Преди 1 година
-3
Орлин Горанов е един от малкото певци със сериозно отношение и вярност към семейството. Тази пикла, да ме извини за супер откровението, не би имала шанс дори при Дон Жуановци, а тук е изключено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
-1
Вярност към семейството , значи да изневеряваш , но да не се развеждаш с жена си ли? Не можем да бъдем сигурни...истината на Орлин Горанов каква е


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени