Миа Сантова се върна на работа от скука (Новинарката пребори куп лични драми)

1763
22 Октомври 2017, 15:00


За журналистката от Нова телевизия Миа Сантова няма нещо, което не може да се постигне с много желание и търпеливост, видя HotArena.


Тв звездата дълги години чака любовта след един неуспешен годеж, загуби бебе и любимата си работа, погреба майка си, но от тази есен изглежда щастието й се е усмихнало. От началото на септември Миа отново се е върнала към любимото си занимание и въпреки своя ангажиран график не пренебрегва най-важните хора в живота си. 


Преди почти 4 години Миа сякаш сама избра да сложи край на кариерата си в медиите и се загуби от тяхното полезрение. Решението й беше съвсем логично след всички премеждия, които животът й сервира.


Журналистката първо се изправи срещу зловещага болест рак. След него пък не станало по-лесно. Тъкмо намерила любовта в лицето на архитекта Светослав и няколко месеца по-късно двамата загубили първото си бебе в напреднал етап от бременността й. В 7-ия месец Миа направи спонтанен аборт.


„След като напуснах Нова телевизия, имах сложен период. Отидох в друга телевизия, която беше обещаваща, имаше планове за развитие на новини и публицистика, но я продадоха и от днес за утре ни казаха: „Благодарим ви! Довиждане!“


Малко след като остава без работа и губи бебето, умира и майка й. Миа е напълно съсипана. Това е един от моментите, които ясно й показват, че в живота има повече от бясно преследване на кариера. 


След появата на детенцето й се улавя, че повече гледа кулинарни канали пред новинарските. Няма против да се занимава с нея, но с времето Ида има нужда да общува и с връстници. Така с тръгването й на детска градина, Миа намира време да се върне към работата си в телевизията. 


Когато решава на шега да кандидатства отново за екипа на Нова, не разчита някой да я вземе веднага. Тогава обаче идва предложението, да бъде отново на екран. Миа настоява да води обедни и следобедни емисии, за да може с тях да съвместява живота си на майка. Тогава и емисиите са по-спокойни, няма толкова агресия.


„Водя живот като на всяка работеща жена. Не мисля, че това ме прави герои”, опитва се да скромничи телевизионерката. Сама обаче знае, че няма да допуска грешката да пренебрегва личния си живот за сметка на служебните задачи, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Да работиш в Нова ТВ не е за хвалене.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени