Милен Цветков си смени зъбите за 20 бона (Фото)

2147
18 Април 2016, 13:09


 

С холивудска усмивка се хвали тв водещия Милен Цветков. От няколко седмици звездата на Нова телевизия, грее с нови зъби, за които се е охарчил с цели 20 бона, научи HotArena.

Зъбни проблеми започнали да тормозят журналиста преди 2 години, когато в един момент му се появили няколко кариеса. И докато той оправял един зъб, друг се отварял и така мъчението започвало отново, пише „Всеки ден”.

 

В крайна сметка тв звездата решил да предприеме крути мерки и да си смени зъбите трайно. След няколко консултации и срещи с експерти, се спрял на варианта за ултрамодерни зъбни импланти.

 Процедурата се прави под упойка, като на пациента се изваждат постоянните зъби и на тяхно място по специална поръчка се изработват импланти, които прелитат Атлантическия океан.

 

„Страх не страх, нямах много голям избор. Или трябваше да ходя постоянно да ми правят зъбите, или трябваше да си сложа протеза като възрастните хора. Заради това избрах най-скъпото, но най-доброто“, споделя за новата си холивудска усмивка Милен.

Преди процедурата, тв водещият минал всички тестове, за да е сигурно, че няма да отхвърли зъбните импланти. Смяната била извършена в елитна столична клиника по дентална хирургия, като тв водещият е сменил само горното чене.

В бъдеще обаче планира да смени и долните зъби.

Удоволствието да се усмихва с новите зъби струвало 20 000 лева, но гаранцията на имплантите в устата е много голяма.  От клиниката му обещали, че зъбите няма да се чупят и да падат поне 100 години.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени