Мис България, която стана лесбийка би шута на любовницата си Деси Солджъра (Подробности)

9568
29 Януари 2017, 14:00


„Мис България 1997” Симона Величкова, която преди 3 години изненадващо обяви, че има връзка с една от най-известните у нас лесбийки Десислава Петрова-Солджъра и живеят заедно в ловешкото село Ъглен, се е разделила с нея, научи HotArena.


Еднополовата идилия на двете дами приключи безславно и всяка от тях е поела по своя път. След раздялата им Симона е останала да живее в селската къща, а Деси се върнала обратно в столицата. 


„Когато се случи - любовта ни с Деси, го споделих първо със себе си. После с хората, които пряко ги касае. Не си падам по жени, а по хора.”, откровено признава бившата миска за лесбийското си „включване”.


Според мълвата, тя обърнала резбата след житейска драма. Симона спечелила конкурса в последното шоу, организирано от Васил Папазов преди да бъде показно разстрелян. Тъй като нямала навършени 17 години, миската била декласирана от участие в „Мис Свят”. Веднага след конкурса популярна модна мениджърка се опитала да я продаде за проститутка в Турция. Едва се измъкнала от хотела, в който я заключили, и с много премеждия успяла да се добере до България. 


Още в началото на връзката им Симона и Деси решили да започнат живота си на чисто. Избрали да се установят в село Ъглен, далеч от София, клюките, сплетните и суетата на големия град. Купили си стара къща в селото и за 2 години, с двете си ръце, превърнали постройката в нова сграда, в която делели един покрив и едно легло. 


Когато Деси я целунала за първи път, тя била леко смутена, но истински щастлива. Първият човек, на когото казала на сутринта, бил бащата на дъщеря й. Той се засмял и изобщо не й повярвал. Казал, че това е някаква моментна лудост и няма да продължи повече от 3 месеца.


Бившият й съпруг все пак приел с разбиране ситуацията и дори бил първият, който им помогнал да ремонтират къщата. 


Родителите на „Мис България” обаче трудно приели, че щерка им се е открила като лесбийка. И майка й, и баща й се чувствали едва ли не посрамени от щерка си. Даже й направили забележка, че не се крие, а го тръби в медиите. Притеснявали се какво ще кажат комшиите.


Днес Симона и Деси са разделени. Причините за раздялата им са строго лични и не искат да бъдат разгласявани в печата. Красавицата продължава живота си на село, а Солджъра се е върнала в София, където продължава да се бори за правата на хомосексуалните хора - нещо, което цял живот е правила, предават от Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени