Мис България Нанси Карабойчева: Родителите превърнаха живота ми в ад!

6651
27 Юли 2014, 15:00


По истински регламент Нанси Карабойчева е нямало право да се явява на конкурса „Мис България“, заради трите й татуировки, научи HotArena.net.

 

Какво ли щастие е за едно момиче да бъде обявено за номер 1 по красота и интелект? Какъв ли пир за душата й е да я изправят пред публиката и да нахлузят златната коронка на изящната й главица. Нанси Карабойчева от село Юнаци се срещна с късмета си и изпита всички тези велики чувства, след като я избраха за Мис България през миналата година, пише в. „Уикенд“.

 

На всичкото отгоре скромната блондинка може да остане и в историята като мацката с пожизнена титла, след като най-престижният конкурс за красота у нас е на път да предаде Богу дух.

 

Не че са се свършили красавиците. Има ги в изобилие. Не са изчезнали и озъбените от прекалена амбиция родители, съпрузи или гаджета, които са готови да дадат мило и драго само и само тяхното момиче да бъде избрано за номер 1 по красота. Номерът е, че няма кой да даде пари за бляскавия купон.

 

Досега парите се наливаха ТВ7, която държеше и правата за провеждането на конкурса. Крахът на телевизията постави под въпрос съществуването на „Мис България”. Старата лисица Жени Калканджиева се опитва да събере средства, за да направи някакво подобие конкурс, но не се знае дали ще й стигнат силите.

 

Така Нанси може да остане последната Мис България и да няма нужда да сдава короната на следващата нахакана победителка. Нанси очевидно не успя да се възползва от факта, че беше избрана за най-красива българка и побърза да изпадне в анонимност, след като шоуто свърши. Нансито се кълне и до днес, че доста случайно се е записала да участва в конкурса.

 

„Въобще нямах право да се явя, защото регламентът не позволява да участват  момичета с татуировки по тялото, а аз имам три. Помогна ми фактът, че бяха направили конкурса като риалити формат, в който получих шанса да покажа на зрителите истинския си потенциал и така рисунките по кожата ми останаха на заден план", признава си Карабойчева.

 

Тя отрича с презрение приказките, че короната й е плод на няколко усмивки и по-елегантни завъртания с дупето. Кълне се, че и за тази победа е положила къртовски труд, както го е правила при преодоляването на всички предишни житейски препятствия.

 

„В началото конкурсът беше една шега, но след като осъзнах, че мога да победя, забравих чувството си за хумор и се превърнах в истински войник. Нямах право на отстъпление, не приемах възможността за провал. Родителите ми ме научиха да не се примирявам със загубата. Сега, като се замисля, мога да си призная, че детството ми беше доста тежко и нямаше нищо общо с това на другите ми приятели.

 

Майка ми ме държеше изкъсо, трябваше да уча, да тренирам. Кисненето по кафенета ми беше забранено. Някои приятелки ме питаха как издържам на този ад. Но сега те са си в квартала и се чудят какво да правят, а аз покорих България и обиколих света”, изпъчва добре оформените си гърди Нанси Карабойчева. Още по време на голямото шоу тя умело изигра ролята си на скромното момиче от село, което бяга от светската суматоха и от сутрин до вечер мисли за своето любимо момче. В театъра ще не ще трябва да се включи и приятелят на красавицата - волейболният ни национал Добромир Димитров,

 

„Бях сигурен, че Нанси единствено има всички основания да спечели, защото беше най-красивата и най-умната. Притеснявах се единствено дали няма да нагласят нещата в полза на някое от другите момичета. Моето момиче може да покори всеки връх, защото е голям инат и не се отказва за нищо на света”, разказва известният спортист. Той се влюбва преди повече от три години в блондинката, която не се плаши да копае, да сади и да разменя сливи за смет на село.

 

„За пръв път я видях във волейболната зала. Много се притеснявах на първата ни среща. Едвам се престраших да я поканя на кафе. В началото тя изглежда малко се обиди, защото се държах странно. Постоянно се обръщах наляво и надясно и не я слушах какво ми говори, но по-късно и признах, че през цялото време просто умирах от срам", разказва волейболистът.

 

Оказва се, че именно спортът сватосва двойката, а семейство Карабойчеви с широки усмивки и отворени обятия посрещат Добри в дома си в село Юнаци.

 

„Нанси е научена на труд и знае, че нищо не идва даром и парите на валят от небето. Тя не се срамува щом се прибере у дома да помогне на семейството си като се включи в земеделската работа или в домакинството", разказват съседи на семейство Карабойчеви. Родителите й Валя и Николай я кръщават Нанси, за да се опълчат на системата.

 

„Кръстихме я така напук на остарелите разбирания в онези години, че новородените трябва да носят имената на бабите и дядовците си. Дори в родилния дом ни разпитваха дали нямаме баби и дядовци с хубави имена, от които да изберем за бебето. Ние обаче бяхме решили, че първородната ни дъщеря ще се носи името Нанси", спомня си с усмивка майката на Мис България.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
една
преди 3 години
-2
Прости селяци. Като искат да не кръщават на баби и дядовци /в което няма нищо лошо/, има достатъчно красиви български имена, които да да дадат на унуката на кара Бойчо. Това не е оплъчване, а простотия и невежество, на което сме свидетели масово в последните години.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени