Митко Пайнера ИЗБУХНА срещу Камелия: Тепърва ще узнаеш каква е реалността! (Вижте как я разобличи)

6545
07 Април 2015, 15:04


Редакторска плесница

 

Продуцентът на Пайнер Митко Димитров избухна срещу фолк певицата Камелия, след като отлюспената изпълнителка отправи публичен упрек към него и компанията му.

 

До момента „повелителят на фолкаджийките“ не си позволяваше да навлиза в словесна война, но явно с последното си изказване Камелия го е жегнала, узна HotArena.

 

„Не водя война, по-скоро се дистанцирам от капризите на един объркан и раздразнен изпълнител. Ако за нея интервютата са пиар, аз нямам нужда от такъв“, обърна внимание инж. Димитров.

 

Той не скри разочарованието си от последните изказвания на Камелия и най-вече от негодуванието й срещу бившите й работодатели.

 

Престъпление и наказание

 

„Днес разбрах, че песента „Само за минута“ е премахната от канала на Планета и, че моето име е посочено като причина за това. За да съм коректна към случката, държа да припомня на г-н Продуцента, че за да бъде излъчена в ефира на телевизия Планета песента „Само за минута“, аз като изпълнител трябваше и подписах документ, с който се отказвам от всички права относно песента за години напред във времето.

 

Е, питам г-н Продуцента, как мога да изисквам премахването на песента, без да имам права върху нея??? Единственото, което изисках, е да си взема песента "Престъпно е", която песен е собственост на „Камс Продакшън“! Свалянето на песента "Само за минута" е едноличен акт на собственика на Пайнер. Какво го е мотивирало, не знам. Не одобрявам лъжата, манипулацията и задкулисните схеми, и моля името ми да не бъде използвано като изтривалка за чужди решения“, изригна преди месец в личната си страница Камелия.

 

„Преди време госпожица изпълнителката ни предостави правата на въпросната песен и горещо настояваше да бъде излъчвана повече от останалите. Това, разбира се няма как да се случи! Не можем да пренебрегваме другите изпълнители заради нейните капризи. Сега пък обяснява, че правата били дадени, ама си ги взема и да спираме да я излъчваме. След раздялата излъчванията са прекратени, единствено ползваме песента при рекламиране на участията й, за които предварително сме поели ангажимент. Тя и това ли иска да спрем?“, възмутен е Митко Пайнера в интервю за „ШОУ“.

 

Той отговори и на упреците от страна на Камелия, че в Пайнер вече няма продуцент, а само фиктивна фигура, без ангажименти и финансиране.

 

„Процесът не се свежда само да плащане на песни и клипове. Тя тепърва ще узнае каква е реалността“, предупреждава Димитров.

 

Той разкри и за голям компромис и услуга, която е направил на Камелия. Преди време изпълнителката декларирала пред продуцентите на „Споделено с“, че няма трудов договор с Пайнер. Това не е било вярно, такъв договор е имало, но по думите на Димитров, Камелия излъгала.

 

В последствие от предаването искали съдействието на Пайнера, за да съдят певицата. „Аз отказах, въпреки некоректното й отношение спрямо нас“, спомня си шефа на музикалната компания.

 

„Камелия е един самовлюбил се изпълнител, който за неуспехите си вини другите“, заключва Митко Димитров.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
steisi
преди 3 години
0
„Процесът не се свежда само да плащане на песни и клипове. Тя тепърва ще узнае каква е реалността“, предупреждава Димитров. А какво още ??? Да пори певиците си ли ??? Щом не плаща песните и клиповете, то какъв е смисъла от него ???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нотариус
преди 3 години
-4
Ками, заеби го тоя пенсионер. Нищо не става от него. Гледай си живота и кариерата. Не виждаш ли какви несвързани ги ръси? Как става тази работа да му подпишеш всички документи за правата на дуета с Галин, а после да си ги вземеш, според думите му? Това да не е бучка сирене от магазина? Остави възрастният неадекватник да си дрънка. Всички разбрахме, че се пръска от яд, че не си в Паънер, не те държи с договор и освен това имаш супер хит в момента - "Неповторим".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ef
преди 3 години
-3
затова последните години залага на скандали из медиите с този и онзи и с уж големи откровения. Лесно е да привличаш внимание като си откровен и казваш каквото ти дойде на устата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
FEN NA POPFOLKA
преди 3 години
-14
камелия не е никаква певица, камелия е злобен питбул...от 8г няма хитова песен и сега умира от злоба..камелия няма добри гласови данни по участия пее фалшиво , камелия залага на голотии преди време се снима в плейбой , сега пак с е разголва ама вече е дъртичка и не върви
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"
преди 3 години
0
В България не се забогатява току-така и днес той е един пълен експлоататор на изпълнителите си. Никакъв продуцент не си, моя приятелка е певица там и също казва че всички си плащат сами текстове, песни, клипове. И като качи 5 кила й спира участията и излъчването на клиповете! И лично го познавам и е мн антипатичен и мазен човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цветан
преди 3 години
-7
Изпусна я Митак! Сега само можеш да скимтиш като улично псе, но никой няма да те отрази. Ще си я гледаме по ФЕН ТВ и Балканика ТВ, а ти си лъжи дебилите, че си някакъв монополист. Камелия вече е свободна птичка и отлетя от кафеза ти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
-8
Браво на Митко Димитров, че го каза това, за да се разбере, че истината не е само в това, което казва Камелия. Има и друга страна на нещата.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ed
преди 3 години
-1
Много е красива Камелия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени