ММА боец стана топ жиголо! Вижте как брутално обира клиентите си (Скандални разкрития от потърпевши)

1465
19 Ноември 2017, 09:40


Изявен ММА-боец се превърна в най-желаното столично жиголо, покорило сърцата, леглата и портфейлите на куп знатни хора, научи HotArena. 23-годишният Венци бил еднакво търсен и от мъже, и от жени, а по мускулестото му тяло въздишали дори 70-годишни бабички реститутки, които го водели на почивка в чужбина, купували му скъпи дрехи и плащали добре за красивата му компания. 

Чаровникът се хвалел, че е състезател в аматьорските ММА боеве и не пропускал възможност да демонстрира мускул пред стариците, жадни за ласки. Имал си твърда тарифа - 200 лева на час, без значение дали минутите ще се изнижат в приказки, или ще се „върши работа”. Единственото, на което държал, било клиентите му да са платежоспособни и чистоплътни. Не подбирал мъже или жени, нито си налагал твърди възрастови ограничения, но предпочитал по-улегнали дами, защото му образували по-малко нерви. Венци бил особено перверзен. Според хора, минали през леглото му, бил наистина ненаситен сексуален звяр. С предимство обслужвал дами, минали петдесетака, защото все още имало хляб в тях. Освен това се раздавали като за последно в кревата и нямали нужда от много стимулация, пише "Уикенд". 

Нещата при боеца вървели много добре, докато не го потърсили органите на реда. Полицаите позвънили на вратата му по жалба на докторка, която твърдяла, че той е откраднал златна гривна и златно колие от шкафа в спалнята й след бурен секс. По думите на госпожата, докато отиде и вземе цигарите и запалката от дамската си чанта, скъпоценностите били изчезнали.

Друга столичанка също подала жалба в полицията срещу надарения Венци. Тя твърдяла, че двамата се запознали на светско събитие в парка „Заимов”. Момчето й се сторило симпатично и бързо го поканила вкъщи. Госпожата забелязала, че е напрегнат, а очите му шарели не по тялото й, а по шкафовете. Като си тръгнал, установила, че липсва голяма сума от портмонето й, макар че предварително му се била издължила финансово.

Венци обаче сгафил и с възрастна дама от квартал „Илинден”, като прибрал 150 евро от нощното й шкафче след бурен секс маратон. Дамата нищо не забелязала, но на следващия ден, изтрезняла от огромното количество погълнат алкохол, пуснала жаба в 3-о РПУ с входящ №19567. В нея столичанката Д. И. разказала подробно, че майстор я бил ограбил, а тя му платила добра надница. Посочила имената на „майстора”, номера на телефона му и номера на колата. Така ченгетата стигнали до Венцислав. Когато го извикали на разпит, той признал, че не е никакъв майстор, а платено бисексуално жиголо. Взел парите, както се договорил с жената, която обаче си правила оглушки и не искала да си плати услугата. Ченгетата образували преписка и го предупредили да не повтаря гафа.

Дни по-късно в 6-оРПУ постъпила жалба от 45-годишен мъж – пак за кражба след секс. Така положението на силовака се влошило и районните прокурори започнали разследване за кражбите. Трудовата заетост на жиголото с сдобила със скандална слава и извън София, защото се оказало, че финансово е „ощипал” заможни клиенти в Перник и Благоевград. В секс тефтерчето му имало 30-годишна италианка от Рим и 50-годишен грък от Кавала. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени