Мона Валериева пробута евтина мечка от „Джъмбо“ на Азис! (Вижте как му се мазни)

https://hotarena.net/laifstail/mona-valerieva-probuta-evtina-mechka-ot-djambo-na-azis HotArena.net
Мона Валериева пробута евтина мечка от „Джъмбо“ на Азис! (Вижте как му се мазни)

Моделката Моника Валериева в крайна сметка успя да се пробута на фолк певеца Азис и дори вече му прави подаръци, все едно са първи приятели, видя HotArena!

 

Брюнетката се втурнала да търси костинбродския славей в бекстейджа на предаването „Като две капки вода“, в което той участва. След като го открила, му поднесла голям мечок.


За плюшената играчка Мона не се е изръсила много, дори напротив. Взела го е на доста тънка цена от „Джъмбо“. Торбичката, която е зад гърба й, е именно от този магазин.

 

Каква е причината за жеста, не става ясно. Азис се похвали в социалната мрежа какъв подарък е получил и от кого точно. Дори се е снимал с новата си придобивка и новата си... приятелка, която нищо чудно скоро да нарече „най-добра дружка“, каквито му стават всички, стига да не са в добри отношения с бившата му аверка Николета.

 

Фотото, на което Валериева се е щракнала в колата, и на което се вижда пазарската торбичка, издава, че моделката вече не кара „Бентли“-то, на чиито седалки бе изписано името и фамилията й.

 

Като че ли слуховете ще се окажат верни, че богатото й екс гадже си е взело возилото, след като са пръснали гълъбите.

7 Коментара

nikoleta s krivata semka

преди 9 години

a na teb sushtata taq mona ti sloji takiva elenski roga s biv6iq ti poreden nespolo4liv opit za semeistvo 4e i samata ti priqtelka andrea ti se podigra v instagram hahahahahaha. Sa shte vidi dushterq ti kvo e bez roditeli na roditelskite sre6ti v detskata gradina. tate i se zabavlqva s po interesni i sgodni macki ot maika i muah hah hah natega4ka lozanova s krivite zubi

Коментирай

q sega da vidim nie

преди 9 години

SUSHTIQ EVTIN ME4OK OT DJUMBO PODARI VALERI BOJINOV NA NIKOLETA LOZANOVA PREDI 4 GODINI. I TOI Q TOPLE6E V ZIMNITE NO6TI DOKATO VALERI GU6KA6E MONIKA V NEINIQ APARTAMENT. KVO DA PRAVI6 SUDBA!

Коментирай

beb4o

преди 9 години

zashto maikata na nikoleta e tolkova debela mazna i potna svinq? otvratitelna pihtiq e rodila tova kusokrako cigane Gni lo

Коментирай

Kris

преди 9 години

По-вероятно мангала да и се мазни. Готов е за излиже задника на всеки враг на Николета, само и само да я дразни. В случая Моника е една от поредните му жертви. Приятели? Ами...по-скоро му е удобна.

Коментирай

121

преди 9 години

A beshe hubavo momiche, sega na nishto ne prilicha.I sprete da pishete dumata model za vsqka, nito tq, nito Nikoleta sa takiva. Ako da si pravish selfi za insta e ponqtieto za model, togava vsichki sa takiva

Коментирай

d

преди 9 години

Не само, че написано на лайняница, ами и неграмотно. Не мисли, че себеуважаващ се човек, ще си боде очите да го чете.

Коментирай

потрес

преди 9 години

oт цялaтa "cтaтия" лъxa нa Гнycoлeтa-мepĸaнтилнa,пoшлa,изпoлзвaчecĸa,дoлнoпpoбнa и злoбнa.He e вaжнo ĸoлĸo cтpyвa eдин пoдapъĸ caмo дa ви ĸaжa пoнeжe зa вaшaтa пpиятeлĸa явнo e чyждa дyмaтa жecт...Baжнo e yвaжeниeтo и жecтa.Paзбиpaм,чe cи cвиĸнaлa дa ти ocтaвят пapитe cyтpин нa нoщнoтo шĸaфчe,нo нe вcичĸи ca ĸaтo тeб и ĸaтo пpиятeлĸaтa ти ĸpивaтa мyцyнa c гoлeмитe yшaци....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.