Най-добрият еротичен модел за 2014г. и претендентка за Мис Силикон е поредната жертва на Чолата (Как Бриджит се измъкна от лапите му?)

2511
21 Януари 2017, 10:08


Поредната жертва на сводника Росен Чолов-Чолата излезе на светло, научи HotArena.


Нейното име е Бриджит Андреева. Стана известна покрай спечелването на титлата "Бест еротик модел" през 2014 г., както и с участието си на "Мис силикон". Оказва се, обаче, че това не е най-пикантната част от нейната биография.


Именно тя бе една от атракциите на провелото се преди дни дело срещу Чолов по обвинение за склоняване във сводничество. Бриджит е една от жалбоподателките, оплакали се пред Темида, че Росен ги е склонявал да се предлагат на богати господа. Заедно с него от страната на обвиняемите застанаха и студентката Полина Иванова, която е била в ролята на Маман, както и първият продуцент на Азис.


Ексцентричният Галин Бръмчийски е подведен под отговорност, защото се смята за човека, който е разпространявал залъгващата обява сред заблудените девойки. Той се появи в съдебната зала с доста провокативна визия а-ла зората на поп-фолка. А след това съдът се напълни и с дългокраки манекенки.


Бръмчийски обясни, че му предстоят две операции и не знае кога ще може да се яви отново в съдебната зала. Поне 4-5 от момичетата, подали иска срещу Чолата, решила да не се явят в съда. Едната била в Дубай, другата наскоро била родила. Трета просто е пропуснала да си прочет епризовката и е глобена с 300 лева.


Това дойде повече е добре на адвокатите на Чолов, които веднага издействала отлагане на делото. Дали наистина мацките са имали уважителни причини за отстъвието си или просто са били наплашени да си мълчат, можем само да подозираме. Нищо чудно на следващото заседание и Бриджит и другите манекенки да се отрекат от думите си, пише "Телеграф".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хихи
Преди 1 година
0
От цялата статия най ме впечатли фамилното име на г-н Бръмчийски! :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени