Най-големият комплекс на Линдарева – да не надебелее отново! (Пикантни подробности)

5119
27 Септември 2014, 13:00


Зорница Линдарева страда от комплекса от миналото си, когато е била с 30-ина килограма повече, които с годините трудно е свалила с глад. Затова моделката непрекъснато изтъква с гордост, че е най-слабата в Къщата и не яде по цял ден, научи HotArena.net.

 

Семейството й, което има собствен сладкарски цех, винаги е държало тя да е образована. Мечтата на Линдарева обаче е била да стане манекенка. Около завършването й на средно образование, тя не е имала никакъв шанс обаче да пробие в тези среди, въпреки връзките на родителите си.

 

Затова решава да се подложи на зверски глад и да започне да тренира. След няколко години резултатът е налице и блондинката сбъднала мечтата си.

 

Това не й е пречило обаче да учи в Нов български университет, специалност психология.

 

Тя има и сестра, с детето на която са много близки и Зори често поема грижите за него. Дори то е причината Линдарева да срещне Тачо. Малко преди спойката между Манов и Линдарева, тя е имала 3-годишна връзка с женен мъж. Решава, че е уморена вече да го чака да се разведе, а и вече нямала тръпка към него, пише в. 24 часа.

 

Моделката и Тачо се запознават в детски клуб. Тя е с племенницата си, а той със сина си Жорко. Всичко става много бързо и те заживяват заедо. Брюнетката е на 31 години, а грижите по щерката на сестра й я карат и тя да иска да има дете.

 

Затова тя с любов се грижи за малкия Жорко, а миговете с Манов определя като най-щастливите в живота й.

 

Нараненият женен любовник обаче не може да преживее, че тя е щастлива с друг женен мъж и решава да издаде авантюристите на Жени Калканджиева.

 

Тачо решава да спаси брака си и заминава да избистри ума си в Испания. След това дълго време името на Зорница бе спрягано с различни мъже, но тя опровергаваше слуховете за Любо Ганев и Тодор Славков, например.

 

Сега уж казва, че отново е с информатора на Жени, но той вече е разведен.

 

Въпреки това по всичко личи, че тя още обича Тачо, а снощи той сподели, че я уважава.

 

Близките й приятели споделят, че Зорница навън не е такава, каквато е сега в къщата – дразнеща, неуравновесена, а доста хора я наричат дори психопатка.

 

Има силна връзка с родителите си – подкрепили са голите й фотосесии, а майка й й е дала пари за силикон.

 

Но най-големият комплекс на Зори остават килограмите. Тя непрекъснато изтъква във „ВИП Брадър“, че е най-слабата, а снощи сподели, че яде по едно картофче на ден. Моделката изпитвала истински ужас да не се превърне отново в някогашната дебелана, която често е била обиждана заради теглото си.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени