Наско Колев - любовникът на Мария Илиева, се оплака от нея: Тя ме тормози! (Вижте какво му причинява певицата)

7808
01 Октомври 2015, 15:00


Мария Илиева върти хотелска любов с ултра по-младия от нея Атанас Колев, на който по й приляга да му бъде майка, узна HotArena.

 

Известната с предпочитанията си към млади момчета изпълнителка мъкне доскорошния ученик из хотелите във Варна, тъй като младежът все още живее с родителите си и под носа им е непочтено да люби връстничка на собствената си майка, описва „Уикенд“.

 

Източници от Черноморието клюкарят, че след всяко участие във Варна или региона, певицата консумирала връзката си с 18-годишния изпълнител из спалните на хотелите край Морската градина. В края на миналия месец в един от тях 38-годишната Илиева се настанила сама, но по малките часове, след като приключил ангажиментът й в местен клуб, се върнала с 20 години по-малкия Атанас, разнасят ги камериерките. Същите клюкарки нарочно изчакали да съмне, за да документират с очите си дали Колев ще напусне хотела заедно с Кака, както е новото прозвище на палавата певица.

 

За никой от приятелския кръг на талантливия изпълнител обаче не били тайна какви са реалните му допирни точка с Илиева.

 

Варненецът вече съжалявал, че се е захванал с наборката на майка си. Властната Мария бясно го ревнувала от всички по-млади от нея жени и от бившите му гаджета, с които Атанас поддържал приятелски отношения. Неясно с кой акъл Илиева здраво е клъвнала въдицата по младока, но с поведението си го е вкарала в приключение, от което Колев се молил възможно най-скоро да се отскубне.

 

Пред приятели Наско се оплаквал, че имал чувството, че ревнивката следи всяка негова крачка. След като приключвали хотелските им срещи, Мария репресирала „лъвчето” с телефонен терор. Настоявала двамата да комуникират чрез видео разговори, за да следи дали случайно Атанас не я лъже къде се намира в момента.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ку*а ви Янко
преди 2 години
-3
Ако реализирате фантазиите си в нещо по-смислено, може и да си станете по-симпатични в огледалото. Голяма помия, голямо нещо! Харесвам и двамата - красиви и талантливи млади хора. Гордея се с такива българи! Другото си е тяхна работа. Аре у лево, олигофрени смрадливи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а, де
преди 2 години
-6
Защо не оставите хората да живеят техния живот. Кой го е грижа за вашия, че сте тръгнали да плачете на чужди гробища!?! Кой , както намери за добре, така да живее! Все пак живота си е негов!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени