Наследничката на Маджо става хотелиер

2590
08 Юни 2016, 10:44Наследничката на Младен Михалев—Маджо, става хотелиер. Чаровната Йоана Михалева ще надзирава управлението на бившия хотел на олигарха Младен Мутафчийски, след като баща й стана основен акционер в него, разбра HotArena.

Красавицата, която е завършила икономика в "Лондон скуул ъф икономикс", в момента упражнява знанията си в собствената си козметична компания, която създаде заедно с други деца на олигарси. Тя обаче толкова успешно се справя, че баща й, смело й даде и нови отговорности.


Затова преди няколко месеца Маджо прехвърля върху щерка си надзора върху някогашната бизнес империя на Мутафчийски. След мистериозната му смърт през 2013 година, наследството му бе поделено между съпругата му Ели и любовницата Бойка Стоянова.


Първата наследи хотелите и бизнеса му, а втората банковите му сметки.

Заради дълговете на Мутафчийски, голяма част от които са към Маджо, вдовицата му предостави дял от акциите на хотел с "Хелена Ризорт" на Слънчев бряг и ресторант "Кастело ди Сан Марино".


Маджо обаче избра да прехвърли управлението на активите си, на името на дъщеря си, която има генерално пълномощно, без самият той да се връща в България.

Задачата на хубавицата Йоанна Михалева е да се яви на насроченото извънредно общо събрание и да увеличи капитала на дружеството, което тя прави, още щом получава пълномощното.

Така осигурява пълен контрол на баща си над хотела, който е на стойност 100 000 000 лева.
Този петък красавицата ще разпределя и печалбите, които са реализирани от хотела.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени