Неузнаваема! Луиза Григорова загърби купоните и гаджетата, сама е от година

2179
18 Януари 2015, 14:30


Няма и следа от старата Луиза Григорова, която доскоро периодично красеше вестникарските страници и интернет сайтове с купонджийски снимки и хвърляше в шок обожателите си с новини за поредни завоевания, узна HotArena.net.

 

Откакто се раздели с последното си гадже – младият предприемач Марин, 24-годишната актриса си даде почивка в любовта и се отдаде напълно на работата си, пише „Уикенд“.

 

 Луиза е сама от година, но не мисли да променя статута си. Чувства се добре със свободата, която си е дала. В момента усилено работи по нови проекти. Младата актриса, която се прочу покрай сериалите „Стъклен дом” и „Дървото на живота”, репетира роли за две пиеси в Малък градски театър „Зад канала”.

 

Иначе от известно време насам живее на хотел в Пловдив заради главната си роля в пиесата „Евридика”, чиято премиера в Драматичния театър в града на тепетата бе съвсем наскоро. За тази роля Луиза репетира с месеци. Затова се наложи да се пренесе в Пловдив и да се откаже от бохемския начин на живот.

 

За да спази строгата дисциплина и да изпълни професионално работните си ангажименти, Луиза целенасочено избягва мъжкото внимание. Няма гадже и не си търси, защото в момента иска да се съсредоточи върху кариерата си.

 

Никак не й било лесно да извоюва роли в театъра заради голямата конкуренция, а и задълбочаващата се криза. Киното също буксувало. Луиза ходела на различни кастинги, но засега нищо не било сигурно. Този застой в изкуството у нас никак не се нравело на младата актриса. Особено се потрисала, когато научела за колеги, които с месеци работели по дадена роля, а накрая не получавали никакво възнаграждение.

 

За щастие на Луиза засега не й се е случвало, но тя солидарно се ядосва за ужилените си колеги. „Да правиш това, което искаш, се изисква да положиш зверски мъки и усилия, а накрая да не ти платят нищо, и то с репликата: „Не стига, че ти давам работа, а пък искаш и да ти плащам!”, гневи се Луиза.

 

Младата актриса искрено се надява да настъпят по-светли дни за родните кино и театър. Тъй като обаче е реалистка, Григорова осъзнава, че това едва ли ще се случи скоро. Затова често се замисля дали да не се възползва от младостта си и финансовата подкрепа на майка си – модната шефка Ивет, като пробва късмета си на Запад.

 

Луиза има опит с работата в чужбина, но като модел. И все пак е твърдо убедена, че месеците упорит труд зад граница ще й бъдат от полза в търсенето на ангажименти като актриса. 24-годишната Луиза все още няма конкретен план кога и къде да замине, но сериозно обмисля този вариант.

 

Младата актриса вече дори рядко излиза с приятели, а доскоро бе неотменен гост на всеки звезден купон. Веселбите до ранни зори не й липсват, тъй като сама е предпочела да се отдаде изцяло на работата си. Не си търси и гадже. Вероятно поради същата причина, коментират в артистичните среди. Луиза е всеотдайна във всичко, с което се захванела. Затова нов мъж в живота й определено би преобърнал приоритетите й, в които на челно място сега е кариерата й.

 

Последните любови на Луиза са младият предприемач Марин, рапърът Уош MC и колегата й от „Стъклен дом” Явор Бахаров.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени