Няма да повярвате! Жената на Део ще роди в гората

3991
17 Февруари 2016, 14:00


Део и половинаката му Мариана съвсем скоро ще станат родители, но това не им пречи да прекарват времето си в Банско, узна HotArena.

Макар наблюдаващите бременността на Мариана лекари да са в София, тя изобщо не треперела за здравето на бебто. Младото семейство вече имало и дата за термина, но раждането никога не може да бъде предвидено с абсолютна точност.

Не била изключена възможността бебето да тръгне да напира, докато двамата са по ски пистите, затова имало резервен план, Марина да роди в болницата в Разлог.

Извън терзанията около бременността, животът им вътрвял по мед и масло. Неотдавна Део инвестира в огромен имот близо до ски лифтовете в Банско, чиято стойност доближава 1 милион лева. Къщата била в битов стил, а Део я избрал защото е почитател на сноуборда. Мариана наблягала на домакинството. Нейна задача била да направи зимнината, а от киселото зеле готви до сега. С приключване на зимния сезон влюбените заедно с наследника си ще отпрашат за Гърция, където Део също има луксозен имот.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени