Ники Кънчев ПЛЕШИВЕЕ! Водещият в паника от косопада

1957
13 Септември 2015, 10:00


Темето на Ники Кънчев оредява все по-прогресивно, забеляза HotArena.

 

Космите по главата на популярният водещ са започнали да капят с все по-бърза скорост, а на тяхно място така и не пониквали други, което притеснило и без друго суетният журналист.

 

Дали заради факта, че е постоянно на екран или пък му е вродено чувство, но открай време Ники е известен като един от най-суетните водещи. 54-годишният левент от Червен бряг не крие, че е подлагал лицето си на няколко подмладяващи процедури, а за да запази свежия си вид той почти всяка седмица боядисва косата си, пише Уикенд.

 

От срам, първоначално тази процедура той извършвал в домашни условия, но впоследствие започнал да посещава елитни коафьорски салони, където да поемат грижа за косата му.

 

И ако доскоро Кънчев си мислеше, че белите коси са най-лошото нещо, което може да му се случи, то от няколко месеца насам телевизионерът се увери, че има и по-лошо нещо от побелелите косми – липсата им.

 

Косопадът си Ники констатирал съвсем случайно – след като по гребена му оставали все повече и повече косми. Принципно той никога не се е притеснявал, че ще остане някога плешив, тъй като сред родословието му всичките мъже били с гъсти коси. Очевидно обаче Кънчев ще е първият плешив в рода, тъй като темето му все по-усилено оредява.

 

Водещият на „Биг брадър” предприел първоначално мазане с български лосион срещу оплешивяване, но след близо 2 месеца употреба, продуктът не дал никакъв ефект.

 

Поради тази причина Ники започнал да си бърка редовно маски в домашна употреба с продукти като яйца, мед и оцет. Журналистът можел да си позволи разкрасяваща интервенция по присаждане на изкуствена коса, но въпреки възможностите си, на този етап той предпочитал да ходи с оредяло теме.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени