Николай Николов: „Смени жената“ помага много повече, отколкото семейния терапевт

3050
12 Април 2017, 13:04


Ники Николов, креативен продуцент на „Смени жената“, бе гост на Антон Хекимян в сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“ и разкри още подробности около формата, първата сред които бе, че първият сезон на предаването ще бъде от 14 епизода.

 

 

 

Имаше два основни подхода при направата на този сезон – единият бе да заложим изцяло на хумора, а другото – да предадем някакъв смисъл и значение на това предаване. Ние избрахме второто, но все пак избирахме семейства, при които присъства и хуморът – епизода с Валя и Моро. Но тази вечер, седмия епизод, ще бъде най-смисленият до този момент. Той ще покаже какво е значението на това предаване“, разказа Ники Николов.

 

 

Добави, че довечера момичето от промото, което видяхме, че плаче и дори търси успокоение в телефонен разговор със своята майка, е изживяло истински катарзис около съжителството си с Мишо. Тя попада в семейство, в което мъжът изкарва парите вкъщи и който си мисли, че поради тази причина, има право на всичко. Съпругата му Альона (от „Фермата“) го търпи такъв какъвто е, но на други може да се стори човек на крайностите. Най-интересното е, че между тях цари хармония, тъй като са си поставили изискванията и правилата един към друг още в началото на връзката им и са се приели един – друг такива каквито са. Но „новата“ жена (плачещото момиче) трудно ще възприеме и превъзмогне нрава на Мишо.

 

 

Продуцентът обясни, че хората се губят в ежедневието и битовизмите и забравят онези неща, които са ги накарали да се влюбят в своите половинки.

 

 

И когато отидеш десет дена далеч от него, без да виждаш детето си, и попаднеш в тотално различен модел от твоя, ти се сещаш защо този човек преди време е предизвиквал пеперуди в него, защо ти е било хубаво да заспиваш и да се будиш до него. И оценяваш нещата. И винаги има и много по-лошо. Забравили сме покрай материализма как да бъдем родители“.

 

 

Николов сподели още, че много от хората, които се явяват на кастингите на „Смени жената“, казват, че това предаване помага много повече от посещения при семеен терапевт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
петя
Преди 1 година
0
Вече се чудят продуцентите от какво да лапат пари.Все им е едно-дали има смисъл или не,важното са париците...Аз на такива казвам боклуци и за мен те са причината за опростяването на българина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гал
Преди 1 година
0
Е много интересно да гледаш хора как се карат, ревът и т.н. Кой иска да гледа негативно отношение? Аз лично предпочитам позитивни предавания.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпо
Преди 1 година
0
Рядко тъпо предаване. В тази телевизия вече няма какво да се гледа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
Преди 1 година
-8
Измисли по-умно. Това е реалния живот.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени