Николета и Валери: Искаме да си имаме и момченце

1651
03 Юли 2012, 13:00


Макар че малката Никол се роди само преди три месеца, Николета и Валери вече мислят за второ бебе, научи HotArena.net. Футболното семейство мечтае за още едно дете, но този път искат момченце.

 

 

Влюбените, които наскоро се прибраха от романтичен меден месец на Бора Бора издадоха и подробности около втората си тайна сватба. Близо 60 000 евро е струвало екзотичното им пътуване, но те отказаха да назоват точната сума.

 

 

Идеята да се венчаят на плажа, дошла от футболиста, който много добре знаел, че това е мечтата на съпругата му. Николета отдавна мечтаела да се омъжи край брега, но заради бременността й, не могли да реализират идеята, пишат от LOVE style.

 

 

В момента двойката е изключително щастлива и вече си мечтаят за второ бебе — момченце. Но смятат да сбъднат желанието си по-нататък. 

 

 

Валери, който вече има един син от фолк певицата Алисия, не спира да се оплаква, че все няма възможност да се види с него, нито да му каже, че има сестричка. „Ако някои хора ми позволяваха да видя сина си, може би щях да съм намерил точните думи и подходящия момент, но на този етап не съм имал тази възможност.", коментира той.

 

 

Въпреки лошите си отношения с Алисия футболистът й пожелава щастие с гаджето й Ники Михайлов. А съпругата му изрази и надежда, че всеки от тях ще се обвърже с „правилния човек“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Love
преди 5 години
0
Ами дай боже да си имат и момченце. Когато двама души са влюбени и се обичат няма нищо по-хубаво от това да си направят с много любов и деца:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 5 години
-3
Още едно нещастно дете, което да живее с баба си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
като си неграмотна как ще ги учиш
преди 5 години
-3
Иска момче, за да не е по–назад от Алисия и по–здраво да се върже за портфейла на Валери.Трябва да роди и дете от Ники Михайлов, че току виж Ася пак я изпревари!Те децата не са само средство, за да си по–близо до нечии пари, ами и грижи и големи разходи, но тя сега само позира и интриганства, и едва ли осъзнава какво я чака!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пича
преди 5 години
-4
ееее иска но не можете да определяте пола на зародиша...........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени