Нови разкрития! Анита Мейзер болна от рак! Ще влезе ли във ВИП Брадър и какво каза Киро Скалата за убийство (Вижте тук)

9969
23 Август 2016, 13:24


Анита Мейзер е на път да отърве затвора заради заболяване, научи ексклузивно HotArena


Оказа се, че преди време скандалната миска е била диагностицирана с раковото заболяване, което ще използва в момента, за да се отърве от затвора, научи „Всеки ден“ от отлично осведомени източници. Скандалната миска е решила да извади наяве всичките си възможни козове, с които ако не да спаси, то поне да намали драстично присъдата си.
 

Защитата на Анита ще пледира за пускане на обвиняемата за лечение и изследвания, говорят запознати с плана на варненката да се спаси от решетките. Мейзер ще използва пред съда констатираното си раково заболяване, за което има всички необходими документи.


След конкурса за красота в Америка през 2014 г., след който Анита Мейзер се прослави злощастно у нас, тя се чувствала зле в рамките на няколко седмици. Накрая секс бомбата посетила пластичния хирург, при когото си поставила силиконовите гърди за рутинен преглед. Със силикона всичко било наред, имплантите не били за смяна, само че докторът установил, че Мейзер има карцином и я изпратил веднага на скенер.


Оттогава насам Мейзер не си е правила специфичните прегледи, като през септември й се падала дата да посети лекаря. Скандалната брюнетка и адвокатите й умували какви възможности би могъл да й даде карциномът по пътя към свободата.


Освен, че може да отърве затвора, Анита Мейзер е на път да влезе в предстоящия сезон на „ВИП Брадър“, стартиращ на 19 септември. Продуцентите на предаването вече умуват варианти да вкарат в Къщата скандалната миска, като се шушука, че за влизането й в риалитито се водят разговори на изключително високо ниво – с шефове на прокуратура и министерства. Нико Тупарев и сие гарантирали пред органите на реда, че в шоуто Анита би била под контрол, какъвто в живия живот не би могъл да й бъде уреден.


За да влезе Мейзер във „ВИП Брадър“, тя трябва да бъде пусната срещу парична гаранция или подписка, което е един от вариантите за съдбата й, споделят запознати.


Междувременно Киро Скалата най-накрая проговори за убийството и своята роля в него. Той е категоричен, че не е прикривал приятелката си, макар действително той да е първият човек, който тя потърсила във фаталната нощ.


"След инцидента тя дотърча у нас. Анита беше червена и запъхтяна, много разтревожена. Каза, че е намерила Николай убит. Казах й бързо да се обади на тел. 160, а то пък вече бил 112, но тя не можеше да набере бутоните – цялата трепереше, плачеше и беше изпаднала в истерично състояние. Набрахме 112 и й дадох телефона да съобщи. Полицаите дойдоха за нула време. Аз съдействах на Анита да се освести, дадох й хапчета за успокоение, защото наистина не беше на себе си. Ако това за някои е съучастничество... Дал съм показания и съм се подписал, че не мога да изнасям информация без разрешение на прокурор“, разказа вчера Киро Скалата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диди
Преди 1 година
0
Болен и е мозъка на тая
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да бееее
Преди 1 година
-1
И Киро Скалата изобщо не е присъствал на масажната маса. ха ха Боксовият стик с който е разбити лицето му е мой. Много хора ще забогатеят сега, но истината рано или късно излиза наяве. НЕ ГО ЗАБРАВЯЙИТЕ, УБИЙЦИ! Убийство чисто и то умишлено , запланувано и добре пресметнато . Ние сме правени с обратното на оназ работа, не ги разбираме тези неща! те са приоритет само на Шмайзера и Окрил я Скалата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm
Преди 1 година
-1
няколко лекаря ще се събуят по-богати
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пфу
Преди 1 година
-1
надълго и широко разправя как се оттървала от коварното заболяване, може и луда да я изкарат, за да оттърве панделата, ама не е хубаво да се дърпа доволят за опашката......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени