Ново изтрещяване на Къци Вапцаров - спи върху черупки от орехи! (Така се пречиствал)

2684
20 Декември 2013, 13:00


 

Шоуменът Къци Вапцаров съвсем изтрещя. Водещият на „Риск печели, риск губи“ вече спи на орехови черупки за здраве, научи HotArena.net.

 

Последната му приумица била да изхвърли мекия матрак и да сложи дъски, върху които сипел черупки от орехи. Така пробвал да спи като истински монах.

 

Новото му хрумване обаче никак не се нрави на съпругата му Меги, на която й писнало от чудатостите на мъжа й. Тя отдавна му била обидена, тъй като почти не я докосвал в леглото и вместо да изпълнява съпружеските си задължения, изнасял проповеди, че трябва да търпи лишения за духовно възвисяване.

 

Още от миналия сезон на „Вип Брадър“ се шушукаше, че Къци пренебрегва съпругата си. Приятелите му дори се чудят дали жена му няма да го напусне.

 

Според тях не е лошо, че странният им приятел следва убежденията си, но ако продължава да се изживява като монах може да развали семейството си.

 

От друга страна Меги е щастлива, че Къци не пие, не вдига скандали и е благ като свещеник. И единствено последните му щуротии й дошли в повече.


Самият Вапцаров продължава да се увлича по източни философии. А другата му любима тема била извънземните и очаквал пристигането им за важната среща, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o-o-h
преди 4 години
0
palen kreten.... gorkoto mu semeistvo...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени