Официално от Емилия: Изхвърлям боклуците от живота си!!!

10874
23 Април 2013, 11:23


„За да въведеш ред в живота си, трябва да изхвърлиш боклуците от него!!! Да изчистим живота си за един ден!!!“

 

С този лозунг, публикуван във Фейсбук, Емилия официално даде да се разбере, че дразнителите вече не са фактор в живота й, видя HotArena.net.

 

За кого се отнася, певицата предпочита да не споменава, но феновете й сами се досетиха. „Изхвърлила е Коко Динев окончателно“, констатираха интернет потребители.

 

Други пък смятат, че Емилия визира вечната си врагиня Анелия, като казва, че е „изхвърлила боклуците от живота си“.

 

Както HotArena.net вече писа, от известно време Емилия живее в родния си град Гълъбово, при родителите си. Това се вижда и във Фейсбук, където под всеки пост е оказана локацията на потребителя – Стара Загора, Гълъбово.

 

Според запознати, Емилия и Коко Динев са се скарали сериозно този път и не певицата е изхвърлила бизнесмена, а той нея. Повод за скандала става интервюто на Сашо Диков с Емилия в предаването му, където певицата не се поколеба да си излее каквото й е на душата.

 

„Омръзна ми да съм безгласна буква и да съм над нещата. Дълго време търпях, но ефект няма“, оплака се Емилия относно отношенията на мъжа й с бившата му съпруга Анелия.

 

Коко Динев се подразнил от цирка, който Емилия спретнала и двамата се скарали жестоко, а певицата си събрала багажа и се изнесла от Сандански, твърдят запознати.

 

„Двамата и друг път са се карали, но за всички беше ясно, че Емилия не може да си тръгва и да се връща вечно. Този път скарването е окончателно. Емилия изхвърли от живота си както Коко, така и Анелия“, категорични са близки до певицата.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахо
преди 5 години
-2
Бе ЕМИ що не вземеш и ти да скочиш в коша като те знаем какъв си боклук
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
йони
преди 5 години
-2
Долна интригантка,злобна селянка,която не може да се примири,че Коко не се ожени за нея ,въпреки че го разведе.Много ниска топка и проклета самовлюбена жена е Емилия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
121
преди 5 години
-3
Стига с тези квалификации на "селяни" и "граждани", като си много "ГраДска/и" и се мислиш за "умна" или "умен",защо се дъниш с изказването си като"умник/ца"!Ако разбира се това ти е критерият за "акъл"!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 5 години
-5
Не се знае точно какво е искала да каже, но истината е една - Емилия е посредствена селянка, която е попаднала на неподходящата място при Коко. Единственият келепир са парите, с които я задоволява.Едва ли само материалната задоволеност може да я радва, след като няма спокойствие и е несигурна за връзката си с него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени