Опосумът Иван подкупвал свидетели на Вихра

2098
17 Май 2012, 09:00


 

Иван Христов и Вихра са извадили тежката артилерия в битката по бракоразводното си дело. Съпрузите, които са заклети врагове, били готови на всичко, за да излязат победители. 
 
 
Главната цел на изоставената съпруга Вихра била да докаже пред съда, че изневярата на Иван е причина за рухването на брака им. Поради тази причина той не заслужавал родителски права над малолетната им дъщеря Ава. 
 
 
Водещата от TV7 започнала да издирва свидетели, които да разкажат пред съда за връзката на опосума с Ирина Сарачинова. Обърнала се към личния шофьор на Иван.
 
 
Човекът се съгласил да даде показания в съда и заявил, че е готов да разкаже истината. Точно два дни преди съдебното заседание обаче се обадил на водещата и заявил, че се отмята от обещанието си и няма да се появи на делото. 
 
 
Според адвокатите на Вихра шофьорът е бил подкупен. По всяка вероятност Иван е разбрал за намерението на бившата си и е платил тлъста сума пари, за да не бъде разкрит от свидетеля, разкрива "Всеки ден". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
RoRo
преди 6 години
0
Toзи е пълен кретен и идиот. Как може да си остави малкото детенце и да хукне след една фуста? Че и как плюе жена си, това е недопустимо за един интелигентен мъж. Психар!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван е пълен идиот и психар
преди 6 години
-2
Цяла България е свидетел как унижи жена си публично, и забежките му са многобройни. Жалко, че това не може да се яви като свидетел в съда. Каквата и да е Вихра според неговите изказвания, тя никога не прекрачи прага на допустимото, моралноито и етичното. Не поруга честта и смейството си.Иван не е тайна за цяла България, че е един алкохолик и човек с ред пристрастявания, които лекува със психотерапии и психиатри. Вихра е много красива, млада и с бъдеще жена, но жалкото е единствено за умното и красиво детенце което имат. Една безотговорна, пошла, подла, неуравновесена, нимфоманка и развратница-кариеристка разруши семейството и лиши дете му от бащини ласки и грижи в годините когато му е най-нужен,първите седем И господ няма да и прости на тази мърша.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
razgonen tatko
преди 6 години
0
V interviytata koito dava Ivan sam si priznava , che dokato e jiveel s Vihra e imal liubovna vrazka s Irina , no za sajalenie tezi negovi izpyskania v razlichnite predavania niama kak da poslyjat kato dokazatelstva v sada .Inache veche i na detsata e iasno , che Irina my e liybovnitsata oshte po vreme na braka my.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
андро
преди 6 години
-1
Иван направи най-фаталната грешка в живота си,след като напусна Вихра заради ИРИНА.Иван беше приеман сериозно като съпруг на Вихра,като баща на лъчезарната Ава.Сега Иван е карикатурен образ на лекомислен и безотговорен мачо,поддал се на страстта си към една недостойна лека жена,ползвеща се с лошо име .Ирина гони интереса си да е на екран,въпреки,че е пословично некадърна и омразна застаряваща тетка с претенции.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени