Оттеглянето на Николета от „Папараци“ ТЕМА №1! И Патрашкова потвърди, че Лозанова е ФЕНОМЕН (Ето причините)

https://hotarena.net/laifstail/otteglianeto-na-nikoleta-ot-paparaci-tema-1-i-patrashkova-potvardi-che-lozanova-e-fenomen HotArena.net
Оттеглянето на Николета от „Папараци“ ТЕМА №1! И Патрашкова потвърди, че Лозанова е ФЕНОМЕН (Ето причините)

Първият журналист, който нарече Николета Лозанова феномен, бе Мартин Карбовски. Няколко години по-късно, днес, колежката му Кристина Патрашкова споделя неговото мнение - публично, чрез свой текст, публикуван във в. „Галерия“, в който признава, че бившата водеща на ТВ таблоида „Папараци“ наистина е необикновено явление, научи HotArena.

 

 

Ето какво гласят думите на Криси:

 

 

Откакто стана ясно, че Николета Лозанова няма вече да води „Папараци”, тя е най-коментираната жена в България.  Вестници и сайтове гадаят каква ще е съдбата й, дали ще влезе във „ВИП Брадър” или ще се откаже от телевизията. А може би ще се омъжи за Ники Михайлов? Дали не е  бременна? Дори отпадането на Ани Цолова от „Здравей, България” не предизвика такава публична суматоха, както новината, че Николета напуска шоуто. Според медийни анализатори това е знак, че журналистика в България няма. Всъщност те сега ли разбраха това? 

 

 

Самата аз отказах да остана в „Папараци”,  макар че продуцентите и шефовете на телевизията настояваха за това. Преди да се съглася да стана част от предаването, имах вътрешни колебания. Притеснявах се, че много от смислените гости ще отказват, защото са били следени от храсталаци и кьошета, а никой не обича друг да си пъха носа в личния му живот.

 

 

Давах си сметка, че аудиторията на предаването е по-масова. На нея са й интересни Криско, Гери-Никол, Галена, Фики и Преслава, а не Райна Кабаиванска и Веселина Кацарова. Съгласих се да участвам, за да се опитам да надникна в душите на различни хора. Обичам изповедите и смятам това за свръхзадача в журналистиката. Точно това се опитвах да правя в продължение на 2 години. В повечето случаи се е получавало, защото „Папараци” бе в Топ 5 до 10 на всички телевизионни програми. Защо - също е тема за медиен и най-вече социологически анализ.  

До тук за мен. По-любопитен за анализ е феноменът Николета.

 

Всеки изразява различно мнение за нея. Истината е, че тя има напълно ясна представа за себе си - с качествата и недостатъците. Когато работи, е дисциплинирана и без претенции. Истината е, че е тотално комерсиален продукт.  Напълно self made. Защо е успешен, отново е тема, която предполага сериозен анализ на целия ни преход.

 

 

Работата й в предаването нямаше нищо общо с журналистиката. Но кой е казал, че такава е била ролята й в „Папараци”? Там тя правеше анонси, а всички тийнейджърки и мъже, пък и не само те, чакаха да я видят как е полуоблечена. Момичетата - защото искат да приличат на нея, мъжете, защото развинтва сексуалните им фантазии. Интелектуалци, които са правили интервюта с Хенри Мур и Марк Шагал, са ме питали дали на живо Николета е толкова секси.

 

 

Усещам гнева на притежатели на няколко дипломи от престижни университети, които са възмутени, че се говори за явлението „Николета”. Ами то просто съществува. Тя няма претенции за жена, която е чувала за теорията на относителността на Айнщайн или е чела трудовете на Кант и Шопенхауер. Мнозина я харесват, други я отхвърлят. Повечето мъже искат да са с нея, дори само подсъзнателно. Тя продава.

 

 

Знае си мястото и не иска да прави нещо повече от това, което умее. Да, тя е най-успялата плеймейтка. И Мелания Тръмп бе най-ивестният модел на Словения. Днес е първа дама на САЩ. И никой няма възражение срещу метаморфозата.   

 

 

Николета не е най-добрият пример за подражание. Идеалният вариант би бил тя да изглежда по този начин и да е интелигентна, амбициозна, да е завършила „Харвард” и да работи по сложен проект, с който да кандидатства за Нобелова награда. Гениалните учени обаче не са впечетляващи физически, а и външният вид за тях няма никакво значение.

 

 

Искам да кажа, че Николета е маркетингов продукт. Не е съвършена, но поведението й е по-приемливо от това на куп депутатки, които прокарват лобистки закони в парламента, от които трупат пачки. Или на журналистки и водещи, които канят неслучайни хора и задават неслучайни въпроси срещу финансова мотивация. Да не говорим за успели жени, които демонстрират възпитание и семеен морал. А това се оказва  фалшива парадност, зад която крият куп мръсни тайни. 

 

 

Е, как да не питаш къде отива Николета? Има ли значение кой ще дойде след нея? И наистина ли ще вдигне нивото на предаването с въпроси от сорта: „Кога разбра, че гаджето ти е гей” и „Каква е тарифата ти за една нощ?”.

Въпросът, който се изплъзва на всички нас, е: Къде отидохме като общество, за да ни вълнуват подобни теми? Има ли всъщност невинни в тази история? 

 

21 Коментара

ppp

преди 6 години

малко като за Сузанита... е, истината е, че народът сам си избра посоката преди около 30 години

Коментирай

Симо

преди 6 години

Много добре го е казала, но това е Патрашкова. Все пак Николета е просто, неграмотно е неморално момиче! Други определения НЯМА!

Коментирай

ИЙО

преди 6 години

ФЕНОМЕНАЛЕН КЛОУН ПАЛЯК

Коментирай

33333

преди 6 години

Първо да попитам - Николета ли си плати статията на Патрашкова за да си защити тотално сринатият имидж? Мисля, че е така.И никой не очаква да е завършила Харвард или да има Нобелова награда, а просто да се държи по-нормално.Защото тя е една от най-големите носителки на простотията в България.И да тя стана известна, защото простотията е на всички нива, като се започне от политиците.Та ние имаме смешен премиер мутра, който се държи просташки , че Николета ли няма да имаме.Разберете на хората вече им се повръща от чалга, силиконови цици и устни, кич, простотия, елементарни връзки и пошла парадност.А Николета е представител именно на тази простотия и той най-яркият представител, защото е най-тъпа, злобна, нагла и безочлива.Дори личността Николета да е различна от продукта Николета, на хората им се повръща от този евтин, пошъл и долнопробен продукт, който в съдържанието си няма нищо, а само една лъскава обвивка.

Коментирай

:)

преди 6 години

Май се е получило - ти го плюеш, то си мисли, че вали :D Бих се радвала, ако Николета е "феномен", защото това значи, че друга като нея скоро няма да има, но се съмнявам. Тя е продукт от който Иван и Андрей се възползваха максимално. За нея не знам, но те много спечелиха и при първа възможност и явно понамалял рейтинг изхвърлиха. Пълно е с интелигентни, красиви и успели жени, те просто нямат нужда от вниманието на загорели тинейджъри или чичковци, но всеки с нуждите си. Време е Николета да започне да пише (ако може де ) книга, после да ме почерпи за идеята :D

Коментирай

dabe

преди 6 години

mhm, vseki q iska za malko, samo da vdigne reiting sas sme6nata si fizionomiq tip djordjano ili da vdigne pi6kata i dotam

Коментирай

True Story

преди 6 години

Карбовски я обяви за "феномен", понеже е феноменално, как толкова проста и бездарна циганска проститутка може да стане толкова известна.

Коментирай

Жалка картинка

преди 6 години

Целият този рай е срещу Райкова. Тя просто си изигра добре картите и е по-евтин вариант за продукцията: редактор, водеща и интервюираща. Изнася на гърба си това, за което беше нужен цял екип. И Патрашкова да не се пъне толкова, че е доста съмнителен моралът на онзи, който в национален ефир "безплатно" величае алкохолизираният нехранимайко-внук на Т. Живков. А и рамките изкарате с проституция, не са ро-чисти от тия на лобистите.

Коментирай

devil

преди 6 години

феномен е ФАКТ, изгълтала е толкова много сперма, че във вените и не тече кръв вече :D :D :D

Коментирай

Haha

преди 6 години

Qsno i dvete sa za psihiatar.

Коментирай

ЛОКО ПЛД

преди 6 години

ЦИГАНИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

М.И.

преди 6 години

Да Николета е маркетингов продукт,а Андрей и Иван,като едни добри познавачи на медийния маркетиг,усетиха понижаването на търсенето ма продукта и ибиха шута.Оказа се,че и Божинката е наясно с маркетинга и рано се усети.Ред е на малкия перукан да проучи маркетинга,защото кому е нужна стока, за която маркетинговите. проувания казват, че интереса към нея намалява

Коментирай

Мален

преди 6 години

Защо умни жени като Патрашкова се сближават с прости момичета като Златка и Николета ? Миглена Ангелова , която ми е гнусна също се парадира с дружбата си с Емануела. Но , хайде Миглена Ангелова може да е умна , но е простак и затова търси дивото и себеподобното , докато една изискана жена каквато е Патрашкова ме изумява.

Коментирай

Мален

преди 6 години

Защо умни жени като Патрашкова се сближават с прости момичета като Златка и Николета ? Миглена Ангелова , която ми е гнусна също се парадира с дружбата си с Емануела. Но , хайде Миглена Ангелова може да е умна , но е простак и затова търси дивото и себеподобното , докато една изискана жена каквато е Патрашкова ме изумява.

Коментирай

ай

преди 6 години

НЕ ОТТЕГЛЯНЕ, А ИЗГОНВАНЕ НА НИКОЛЕТА.

Коментирай

do Malen

преди 6 години

Patrashkova bila "iziskana i umna", a Miglena ti e gnusna???? Da ti imam kriterrite za hora. A zashto Miglena da ne druji s Emanuela? Tq mnogo pyti e kazvala, che ne e zaradi uma i i mnogokratno veche e obqsnqvala zashto. Patrashkova ima PRETENCII DA E inteligentna i umna, koeto e napylno razlichno. Tova, che nqkoi nosi ochila i spomenava imena na filosofi v rechta si, ne znachi, che e mnogo nacheten, nito tova, che e grozen, znachi che e intelektualec, nito tova che praznoslovi mnogo, znachi, che kazva neshto. Vsyshtnost ako malko se zaslushash v dumite i i razbiraniqta i, shte vidish, che makar da ima nqkoi prozreniq, e doata posredstvena. Napylno pasvadhe v Paparaci s elementarniq si stil za vodene na razgovor i snoshti za pprrden pyt si prolicha, che e dosta glupava v BB. Samo pretenciite i sa golemi. I molq te, ne q sravnqvai s Miglena. Samata Miglena snoshti nekolkokratno se razgranihi ot neq i ne vijdam da imat dopirni tochki.

Коментирай

Мален

преди 6 години

Патрашкова е е с баща професор ,израснала е в интелектуална среда , владее перфектно английски ,завършила е елитно училище и университет. Значи първите седем и следващите години са съвсем различни на Патрашкова от средата в която се е оформила Миглена Ангелова. Ангелова е нахална, амбициозна има мозък , но и липсват първите седем и следващите години, когато е раждала деца от разни непрокопсаници , живяла е по квартири , търсила е прехрана , оскотявала е. Няма стабилно образование , може би има знания. В това е разликата ,която остава тежки отпечатъци за цял живот върху индивида. Ангелова има неприлично поведение и скотско излъчване.

Коментирай

истина

преди 6 години

Гледам, че коментирате Миглена и Емануела, едната е адски злобна, чак зловеща, мен лично ме побиват тръпки от Миглена, а Емануела е една противна курва, всички го знаете хора, дори фенове, знаете, че е курва. Николета какво пак за нея , какво да се мъдри толкова, Патраш и тя се прави на ударена, за парички ще интервюира и джихадисти. И тя обича паричките, не по-млако от Николета, знаем я че обича джипчета и къщи в полите на витоша и 500 чифта очила

Коментирай

AIDE BE

преди 6 години

AKO SADIM PO BROIA NA KOMENTARITE TO HORATA OPREDELENO "SILNO SE INTERESUVAT" OT IZGONVANETO NA LOZANOVA OT PAPARACI.HAHA

Коментирай

истина

преди 6 години

Хич. Eдни се радва, на други не им дреме, a шепа пубери реват :D

Коментирай

хммм

преди 6 години

"...но поведението й е по-приемливо от това на куп депутатки, които прокарват лобистки закони в парламента, от които трупат пачки. Или на журналистки и водещи, които канят неслучайни хора и задават неслучайни въпроси срещу финансова мотивация..." ДА БЕ, и с кое е по-приемливо поведението й - че лапа неслучайни пиш*и ли??? хахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.