Пак пиянски скандал с Тачо! Замерял сервитьорка с капачки (Вижте случката)

1363
10 Юни 2015, 17:00


Стефан Манов за пореден път предизвика пиянски скандал, който едва не приключи в криминалните хроники, узна HotArena.

 

Сцената се разиграла в кръчма в Слънчев бряг, където Тачо гуляйствал с приятели.

 

Съпругът на Жени Калканджиева хвърли котва на популярния курорт, но вместо да събира тен на плажа, той не спира да гуляе по заведения и дискотеки в компанията на приятели от мъжки пол, търсейки лесно забавление със загорели нашенки и чужденки.

 

Бързо запалимият нрав на Тачо се проявил и върху невинна сервитьорка, която имала нещастието да го обслужва в съботната вечер. Компанията на Стефан запивала няколко часа в централна кръчма, където количеството на изпитата водка и ракия се оказало трудно за пресмятане.

 

Проблемът настъпил, след като Тачо поискал сметката и започнал да възразява за описаната в нея консумация. Той бил категоричен, че бележката е надписана с няколко питиета и категорично отказвал да плати сумата.

 

Солидно почерпен и недоволен, Манов започнал да замеря с капачки сервитьорката и я подигравал за мекия й диалект на говорене. Келнерката обаче не се поддала на пиянската проява и викнала охраната на заведението, които напъдили Тачо и сие от кръчмата. Сметката на съпруга на Калканджиева била оправена от неговите приятели, които се извинили и за поведението му.

 

„Всички са виждали какъв става Тачо, след като се напие. Посяга да се бие, заяжда се с всеки, има отвратително пиянство, сякаш не е той. На другия ден не помни нищо, но поразиите вече са свършени“, разказват негови авери.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лора
преди 3 години
-3
Боклук и държанка на Калканджиева!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"Сякаш не е той...."
преди 3 години
-3
Тачо си е леке . И трезвен и пиян .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени