Пенка пъшкала на импулсен телефон! Виж кога й е бил първият път с мъж! (+ГОРЕЩИ СНИМКИ ПО БЕЛЬО)

5288
21 Ноември 2013, 14:18


Пенка се трудила на импулсен телефон и по цял ден пъшкала на разни чичковци, разкри най-горещият еротичен сайт у нас HotZona.bg.

 

Изданието публикува и уникални снимки на миската, която се оказа доста пищна в бюста.

 

Не е тайна, че Пенка е имала много бедно детство. Отраснала е в дом за деца, лишени от родителска грижа, където майка й я оставя като малка. Нямала пари да се грижи за нея, а баща й влязъл в лудницата. По-късно си я прибира, но животът на Пенка не се подобрява.

 

Въпреки това, тя е благодарна на майка си, не я съди, а е доволна, че така се е стекъл животът й, за да я направи силна пред изпитанията.

 

Когато е на 15 години, губи девствеността си. „Казваше се Миглен. От квартала. С него съм израснала. Уж отидохме за дърва, пък той ме заведе в двора на детската градина и там го направихме. По-добре стана така, защото ми е приятел, не някой льохман“, спомня си Пенка.

 

Нататък любовта за нея е само разочарование, писа „Уикенд“. Накрая се пречупва до мъдрата максима и нейно верую „Мачкай, за да те уважат“.

 

Така се запознава с Пуфи - 58-годишния благодетел, с когото твърди, че не е правила секс. В началото само й купувал закуска на рибната борса, където работели, защото тя нямала пари. По-нататък започнал да й дава по 50-60 лева на ден за прическа и маникюр.

 

Днес тя вече не е със спонсора си, а твърди, че си има сериозно гадже – млад и много по-надарен. Откъде знае за размера, като не е била с Пуфи – няма да питаме.

 

ТУК може да видите снимки на полуголата Пенка, до които се добрахме.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хъш
преди 4 години
-2
СМЪРТ НА ВСИЧКИ ЦИГАНИ.НАПАДНАХА НИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени