Петър Стоянов пазарува от разпродажби (Президентът гледа да пести пари)

1262
18 Февруари 2018, 10:03


Петър Стоянов знае кога и къде да пазарува, за да пести пари, видя HotArena.


Бившият държавен глава (1997 – 2002 г.) e наясно с промоциите по магазините и често си купува стоки на намалени цени. През седмицата той бе засечен в централна столична дрогерия, откъдето си взе изгодно афтършейв.    


Онзи ден папараците на „Уикенд” забелязаха президента да крачи бавно по централната столична ул. „Раковска”. Отстрани изглеждаше, че някогашният бракоразводен адвокат се разхожда безцелно из София, но истината беше друга – той знаеше накъде се е запътил. Стоянов отиваше към голяма дрогерия, в която бяха обявени значими отстъпки.  


Щом стигна магазина, ексдържавният глава хлътна в него и се насочи към района с пастите за зъби. Там хвърли едно око на стоката и след като нищо не си хареса, се отправи към стелажите с одеколони в разпродажба. 


65-годишният политик от СДС се напръска с няколко тестера по китките, а междувременно звънна телефонът му. „Сега не мога да говоря, че съм зает. Ще ви се обадя след малко”, обяви той в мобилната слушалка. 


Тестването определено помогна на Стоянов да си избере миризма. Подушил хубав аромат, той грабна един афтършейв и се отправи към касата да го плати. Продуктът беше на промоция и бившият стопанин на резиденция „Бояна” и „Дондуков 1” успя да си спести няколко лева.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени