Плеймейтки напират за Мис Национален отбор

1195
08 Юни 2016, 11:02


 

Плеймейтки напират за конкурса Мис Национален отбор. Въпреки че не са чували за Роналдо и Меси, нито пък знаят, че футбол се играе с крака, а във волейбола няма кошове, родни красавици с пищни форми се натискат за престижната титла, научи HotArena.

Организаторите на конкурса, които тази година ще избират нови талисмани, разкриват, че сред кандидатките има представителки на конкурса мис Плеймейт, които будят смях с познанията си по спорта. Участничките нямат и представа от правилата на играта, нито пък са в час с основните понятия от различните спортове, но въпреки това напират за конкурсите, пише "България днес". 

Всички те с много ентусиазъм усвояват правилата на игрите и даже вече знаят имената на някои от най-популярните спортисти. Така например, кандидатките за футболни талисмани знаят, че Роналдо и Меси не са лица от рекламите, а футболът не се играе с ръце, а с крака.

Организаторка на конкурса е Маги Вълчанова, която бе призната за най-успешния ни талисман. И всъщност националите ни нямат загуба, когато тя е на стадиона, за да играе.

С нея се шегуват, че ако бе придружила състезателите в Япония, резултатите щяха да бъдат 11:2 в наша полза, а не обратното. Самата Вълчанова разказва, че кандидатките за талисмани не е важно да бъдат красиви, а да имат качества.

„Дори някоя от тях визуално да не допадне на публиката, то може да спечели титлата заради съвсем различни качества. Не трябва едно момиче просто да е красиво, а най-важното нещо е да има сърце за благотворителни дейности”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Geo Dimanov
Преди 1 година
0
Всъщност го написа Телеграф, а после го цитира сайтът на другия вестник
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени