Преслава имала рахит като бебе (Лежала в гипсово корито за изправяне на костите)

5207
31 Август 2013, 14:00


Близки на фолк дивата Преслава издават, че като бебе тя е имала сериозни проблеми с костната система. Но благодарение на навременните и упорити грижи на майка си, днес може да облича къси рокли и поли, разбра HotArena.net.


Преслава е прекарала известно време в гипсово корито заради деформация на костите си, които имала още в ранна бебешка възраст.


Както много бебета, певицата се родила с криви крачета. С течение на времето те не заели правилна форма и продължавали да имат формата на скоби.


Майката на звездата изпаднала в ужас, представяйки си как, когато порасне, момичето й ще бъде подигравано и ще го е срам да се покаже по къса рокля. И взела спешни мерки, за да реши проблема навреме.


Самата Преслава избягвала да коментира здравословния си проблем като малка.


Индикации, че любимката на чалга феновете наистина е страдала от формата на крайниците си, навяват скорошни снимки, на които в участъка между торса й и колената зейна страшен луфт.


„Може би навремето проблемът не е бил напълно решен. В по-пълничкия й период, пищните бедра вероятно са прикривали недостатъка й, но като отслабна драстично, всичко лъсна на показ”, коментират Преслава във фолк средите, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени