ПРОБЛЕМИ! Петрозар на Ива Екимова – сериен кръшкач! (Спи и с приятелките й)

3023
23 Септември 2014, 13:00


Щастливият семеен живот на Ива Екимова всъщност е една хубава поза за пред медиите, научи HotArena.net.

 

Оказва се обаче, че над красивата й руса грива са поникнали огромни рога от безбройните изневери на възлюбения й Петрозар, който не е спирал да ходи по чуждо, откак я е срещнал, пише в. „Всеки ден“.

 

Ива и Петрозар се събраха в края на 2009 година, няколко месеца след като почина в катастрофа бившият мъж на блондинката – вокалистът на група „Сленг“ Дими. Не е тайна, че настоящият партньор на Екимова, както и този в отвъдното, приживе бяха първи приятели, заради което неведнъж се намекна, че водещата е въртяла паралелна връзка и с двамата.

 

Шестгодишните отношения на Ива и Петрозар обаче очевидно не са повод да скрепят връзката си с подпис, а техни познати споделят, че за това си има логична причина. Двамата си живеели под един покрив като семейство, но за никого не било тайна, че макар официално мъж на Екимова, Петрозар всъщност не бил само за една жена.

 

Известен с плейбойския си нрав, той не спирал да върти интимни афери с далеч по-млади от него девойки и съвсем спокойно излизал с тях по заведения и кафенета. На по чашка в компания бизнесменът често казвал, че на практика е свободен и все още не се е намерила жена, която да му сложи каишка на врата.

 

Самата Ива знаела за рогата си, но била безсилна пред действията на възлюбения си спрямо други жени. В свои интервюта Екимова дори публично е заявявала, че е запозната с похожденията на Петрозар.

 

„Ние сме млади хора, обичаме да излизаме, да се срещаме с хора и да се забавляваме. Отношенията ни са свободни“, споделя съквартирантката във „ВИП Брадър“.

 

Близки до Ива смятат, че тя само се прави на широкоскроена, но всъщност страда от тези изневери. Това е и причината, заради която Екимова не настоява на по-сериозни отношенията с атлетичния господин или пък брак, тъй като знаела нрава му и смятала, че той не е годен за пълноценен брачен съюз.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени