Психологът на „Къртицата“: Има надежда за Деян и Радина (+ТАЙНИ ОТ КУХНЯТА)

3968
09 Юни 2013, 11:00


Има надежда за връзката на Деян и Радина и тя дори може да се изчисли в цифри – точно 40 към 60, като везната клони към раздяла. Все пак тези проценти се отнасят за средностатистическите български двойки, а при Кържилова и Донков от голяма полза е известността им, талантът им и интелигентността.

 

Именно затова и психологът на „Къртицата“ Ани Владимирова е силно обнадеждена, че връзката на Деян и Радина има бъдеще, научи HotArena.net.

 

Припомняме, че по време на един от лайфовете в „Къртицата“ Ани предложи на звездната двойка да им помогне със сеанси да оправят отношенията си. Оказва се, че това спонтанно желание на Ани Владимирова дошло по неволя. „Очаквахме след скандалите Радина да поиска да излезе от Базата. Когато двамата заявиха: „Оставаме“, всички изтръпнахме. Притеснихме се, че скоро нещата ще излязат извън контрол и

 

ще се избият вътре“,

 

разказва от кухнята психоложката.

 

Затова и решава да действа импулсивно, като предложи помощ на двамата, за да се успокоят нещата. Дали за да избегне тези сеанси, или осъзнала тежестта на положението си, Радина излезе от „Къртицата“. След излизането си, Кърджилова не е правила опити да се свърже с Донков.

 

Все пак Ани Владимирова вярва, че всичко е решимо, тъй като Радина и Деян са склонни да влизат в ролевите игри на сеансите и съответно ще могат да се видят отстрани. „Обикновените хора не харесват това, те смятат, че ги правиш на маймуна“, обяснява Ани.

 

Моро и Валя

 

„Никак не ги разбирам ромите, те са много по-различни от българите, много по-първични, прагът им на реакция е много по-нисък. В същото време я няма тази злопаметност, болката не остава за дълго и те бързо забравят“, разказва психоложката относно другите обитатели на Базата – Валя и Моро. „Те се псуват до обяд, обичат се следобед и правят секс вечерта“, обяснява Ани и с усмивка допълва: „Единственото, което разбрах, е че ромите не си оправят зъбите, защото в 90% от случаите ще им ги избият отново“.

 

Как правят подбора на участниците?

 

Ани Владимирова разкрива и как са били подбирани участниците в „Къртицата“. Оказва се, че продуцентите са тези, които решават какви хора им трябват. Така например, ако искат красива жена, която да е емоционална и ранима, Ани изработва такива методики, че бързо да намери участничката сред кандидатите. „Да не навлизам в подробности, че ще издам тайната“, допълва многозначително психоложката.

 

Колкото до ВИП-овете, за Ани те са пълна мъгла. „Те идват по съвсем друга система на подбор и аз ги получавам наготово“, разказва Владимирова.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени