ЯКА ГЛЕДКА! Пищната Софка показа бюст под прозрачна мрежичка! (ГОНИ 100 КИЛА)

3536
24 Септември 2013, 15:00


Фолк певицата Софи Маринова се развихри на сцената - както само тя си може, видя HotArena.net!

 

Звездата от ромски произход успява едновременно да стряска и радва почитателите си. Дълбокият й глас може да се слуша с часове, но някои предпочитат това да става с гръб към изпълнителката.

 

В последно време майката на Лоренцо е станала доста пищна, а дрехите, които подбира за участията си, я правят да изглежда още по-голяма. Ромският й стайлинг е доста атрактивен и коренно се различава от този на българските й колежки.

 

Любимият цвят на Софи е черният, затова той винаги присъства като основен във визията й. Това не е толкова лошо, покъртителното е измислените аксесоари, които Маринова добавя.

 

На снимките от последното й участие в пловдивско заведение, жената „глас“ е спуснала като бесило вратовръзка, която се е наместила между двете й гърди.

 

Бюстът пък се подава от прозрачна мрежичка, под която се вижда и сутиенът. Черните си шалвари Софка е пристегнала с шалче в същия цвят, на бели точки. А ризата й, в мъжки размер, небрежно е извадена над панталоните.

 

Гримасите, които изпълнителката е направила, в напълнелия й вид - гонещ 100 кила, изглеждат още по забавни. А в комбинацията с траурния цвят на дрехите Софка, тя заслужено се уреди да получи вниманието на HotАrena.net! 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени