Райна Кабаиванска: Отслабвам с диетата на София Лорен! (Вижте какъв е режимът й)

5958
03 Март 2017, 13:00


Великата оперна прима Райна Кабаиванска винаги е изглеждала фина и стройна, но зад манекенските й мерки се крие малка тайна, която самата тя шеговито нарича „моя трик“, узна HotArena.

 

 

Идеята на режима, който спазвала, била да пречисти организма си, което води и до топенето на килограми. Използва методът на София Лорен, която вече половин век кара милиони жени да потъват от завист заради безупречния си вид.

 

 

Рецептата за стройна фигура и младост е много семпла и проста. Тя функционира успешно, защото чрез нея храносмилателният тракт и червата се прочистват от токсините и шлаките, така че не позволяват на човек да напълнее и грам, пише „Ретро“.

 

 

Схемата се състои в прием на ориз и преварена топла вода. Прави се в продължение на 40 последователни дни, като се следва строго определен цикъл. Започва се приема на едно сурово зърно ориз сутрин на гладно след ставане от сън, придружено с една чаша преварена и още топла минерална вода.

 

 

На следващия ден се поглъщат две зърна суров ориз отново с чаша преварена вода. Продължава се всеки ден така, като броят на зърната се увеличават с по едно. Когато се стигне до 20 оризови зърна, трябва да започнат постепенно да се намаляват с по едно и на 40-тия ден да остане отново само 1.

 

 

За този период средно се свалят около 5-6 килограма, като начинът на хранене не се променя и в никакъв случай не се гладува.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени