Разкритие на HotArena! Българска гимнастичка копие на Майли Сайръс (СНИМКИ)

2408
15 Юли 2016, 18:00


Българските златни момичета напоследък нашумяват все повече и докато преди влизаха в медиите само с новини, свързани с безбройните им медали, след инцидента с Цветелина Стоянова все по-често интерес предизвиква личният живот на спортните звезди, видя HotArena.

Месец преди да се откажат от спорта, гимнастичките са едни от най- коментираните жени в България. Така наблюдателни читатели успяха да открият интересна прилика между една от ветеранките в отбора - Ренета Камберова и тийн идолката Майли Сайръс. Двете красавици са синеоки и имат невероятни усмивки, а приликата в чертите на лицата им е очевадна.

Рени е гимнастичката, която най-яростно защити от нападки Илияна Раева, след упреците към федерацията по случая с падналата от шестия етаж на жилищна сграда Цветелина Стоянова. Въпреки че така и не стана ясна причината Цвети да скочи от балкона, все пак част от гимнастичките продължават да я подкрепят и до днес, като самата Камберова сподели обща снимка на нея и Цвети с послание, часове преди излизането си на Световната купа в Казан, където нашите момичета грабнаха златни медали.

Ренета и най-добрата приятелка на Цвети в отбора - Цветелина Найденова бяха най-емоционални и по време на Европейското първенство, когато и двете не сдържаха сълзите си в национален ефир.На другата крайност са капитанката Михаела Маевска и Христиана Тодорова. Двете спортистки почти не дадоха никакъв коментар за Цвети при първото си интервю по БТВ след пристигането си от Израел, а главно изчистваха имената си и това на федерацията от нападките, Христиана дори заяви "Продължаваме както преди, целта остава същата", сякаш и двете забравили, че това беше и целта на Цвети. Днес двете продължават да пълнят социалните мрежи повече с любовните си послания към приятелите си и сякаш приятелката им въобще не е в болница.

Ренета също има приятел, който от години живее в Хавай, предполага се, че след Олимпиадата в Рио, Камберова най-вероятно ще заживее там с него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мнение
Преди 1 година
-3
Чак пък копие ...не бих казала .. Няма прилика
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени