Рекорд! Антон Хекимян с 10 бона заплата

2056
15 Април 2014, 12:30


Антон Хекимян се сдоби с рекордните 10 000 лева месечна заплата в Би Ти Ви. Водещият на „Тази събота“ и „Тази неделя“ получи астрономическо възнаграждения, след като прие да води и сутрешния блок на Би Ти Ви през делниците, дочу HotArena.net.

 

До този момент Хекимян бе лице на „Тази събота“ и „Тази неделя“, тъй като заместваше излязлата по майчинство Лора Крумова. За предаванията през уикенда той прибираше 4 бона на месец.

 

След като телевизията се сдоби с ново ръководство, рокадите в медията са почти ежедневна практика. Предавания и водещия се свалят от екран като одрусани круши, а ръководството прави непрекъснати промени.

 

През последните няколко седмици например Павел Станчев и екипът му решили, че Генка Шикерова и Косьо Караджов не са подходящи за водещи и като репортери са по-добри. Освен това след палежа на поредната кола на журналистката, тя планира да излезе в по-дълъг отпуск по майчинство, тъй като напрежението и шока, започнаха да й идват в повече.

 

Липсата на свежи и кадърни кадри е притиснала до стената шефовете в телевизията. Така когато са извикали Хекимян, за да му предложат да поеме „Тази сутрин“, той е успял да им извие ръцете и да си издейства рекордната заплата от 10 бона, каквато дори Ани Цолова и Виктор Николаев не бяха и сънували.

 

Обществена тайна е, че заплатите в медията не са сред най-високите в бранша. Хекимян обаче е успял да постигне чудо и да си издейства паметното възнаграждение.

 

Антон сяда на стола на водещия на сутрешния блок, веднага след празниците. До тогава от медията са в трескаво търсене на екрана половинка.

 

Междувременно на Хекимян ще му се наложи да ръководи и уикенд — блока до септември. Очакваше се Лора Крумова да си поеме предаванията още отсега, но тя преценила, че синът й има по-голяма нужда от нея и не иска да го оставя още, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени