„Ритон“ купиха БМВ Х6 с парите от „ВИП Брадър“

2889
26 Ноември 2015, 14:20


С чисто нов джип фучат из София дует „Ритон“. Звездното дуо кръстосва софийските улици с чисто ново БМВ Х6, дочу HotArena.Катя и Здравко са инвестирали в мощния джип целия си хонорар от „ВИП Брадър“, че и малко отгоре.


Двойката прибра около 120 бона от участието си в шоуто, но според осведомени, сумата за джипа е била 130 бона. Верни на максимата–по-голямото е по-добре, двамата се насочили към наистина солидно и мощно возило.Типично по мъжки, зад волана предпочита да седи силната половинка – Здравко Желязков, а Катя да се вози. Дегизирана с шапка и без грим, тя трудно би била разпознаваема, дори от най-големите си фенове.

Суетната Екатерина Михайлова е без капка грим, но въпреки това изглеждаше ослепително. Много от 25-годишните жени не могат да стъпят и на малкия пръст на Ритонката по външен вид дори когато са с тонове макиаж, пише „Всеки ден“.


Колата на музикалните легенди е с новите софийски номера „СВ“, което е потвърждение, че джипът е съвсем наскоро регистриран в КАТ. Според запознати, изборът на Катя и Здравко за автомобил е основан най-вече на тяхното верую, че големите коли са най-стабилни, а на двамата им се налага да прекарват дълги часове на пътя и трябва да бъдат сигурни, когато са в движение.


Те харесвали големите возила и защото позволяват да съберат в тях всичкия багаж, необходим за участията им. За разлика от много други певци и известни личности дует „Ритон“ не използват услугите на шофьор.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени