Росен Петров с нов нос от есента

2399
14 Август 2013, 16:04


 

Тв водещият Росен Петров е на път да се сдобие с така желания нов нос. Водещият на „Нека говорят“ легна под ножа, дочу НotАrena.net.


Лекари от известна клиника по пластична хирургия са обещали, че ако им се довели, от есента ще си бъде отново стария Росен, който зрителите познаха допреди няколко години.


Близки до телевизионера коментират, че Петров още преди два месеца уредил интервенцията. Тя обаче не е направена веднага, тъй като лекарите го посъветвали да изчака края на сезона.


Преди да намери начин да си върне добрата форма, бившия сценарист на Слави бе сериозно депресиран. „Преди около него във фитнеса се въртяха по 2-3 млади красавици, а сега момичетата само коментират носа му“, разказват негови познати.

 

Говори се, че от Би Ти Ви също са настояли телевизионерът да вземе мерки за здравето си, тъй като не е професионално да се появява така в ефир. По време на предаване затрудненото му дишане и подсмърчане често дразнят зрителите, а събеседниците му не могат да го разберат.

 

В коридорите на медията коментират, че ако и тази операция бъде неуспешна Петров може и да слезе окончателно от екран. И е много вероятно „Нека говорят“ да се сдобие с нов водещ, пише „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Giggles
преди 2 години
0
BLA bla bla, comment vendre du papier (livres, journaux, …) avec du vent, il y à dix ans le porno chic était très en vogue , si vous neqsez pas partouzeur ou écha
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
,.,
преди 4 години
0
Coming soon....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени