Сашка: Бракът ми е пълен провал! (Христо пилеел пари в казина, децата му гладуват! Още разкрития)

2666
11 Декември 2013, 10:58


Сашка Васева се развежда! Това научи ексклузивно HotArena.net, като новината е потвърдена от Дупнишката Мадона, която изплака, че от години насам едва свързва двата края.

 

Тя вече е наела адвокат във Франкфурт, където ще се води бракоразводното делото.

 

След Нова година Сашка заминава за Германия и е решена веднъж завинаги да се отърве от мъжа си Христо.

 

„Писна ми да крия, че мъжът ми не ми дава развод, за да не взема половината от имането му. Писна ми от 6 години да съм и баща, и майка на децата ми. Мъжът ми харчи парите си по казината, а децата му и аз молим разни бизнесмени за помощ… Чашата преля, когато на именния ден на сина ни Христо–Никола, той дори не му се обади, какво остава да му купи подарък! Въглища и дърва ни даде треньора на сина ми – Боян. Оцелявам от 6 години както мога”, оплака се дупнишката Мадона пред „Всеки ден“.

 

„Той е свикнал да живее сам за себе си. Не го интересува децата какво ядат и пият. Да не се прави на голям бизнесмен, когато не е добър баща. Живее в апартамент от 200 квадрата в София, реститут е, а приходите му са от имоти, които дава под наем, не от несигурния бизнес у нас. Имението ни в Ресилово е семейно, но не можем да ядем тухлите и тревата. Мъкна по кръчмите децата си, защото няма на кого да ги оставя, а собствениците ми правят забележка”, жалва се певицата.

 

Преди няколко години Сашка ползвала услугите на детегледачка, която се грижела за хлапетата срещу заплащане. След като 36-годишният й брат Михаил загинал в катастрофа, майка й се разболяла от рак. Освен за двете си деца, Сашка се грижела и за тежко болната си майка, която била неподвижна. За да свърза някак си двата края, изпълнителката се отказала от услугите на детегледачката и наела гувернантка на майка си, която да се грижи за нея, когато Сашка пътува за участия из страната. Неотдавна певицата получила оферта за работа в чужбина, но категорично отказала, тъй като няма на кой да остави децата си и болната си майка.

 

Изпълнителката на култовите хитове „Левовете в марки” и „Не мога да те забравя, Георги” имала символични участия и едвам свързвала двата края. Тя признава, че живее бедно, а парите не й стигали за нищо.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Юрий Чалгарин
преди 4 години
0
то от тая дива селянка и Глория тръгна чалга вълната.Хич да не се прави никой не и е виновен че е тъпа като гъз.На такива хора трябва да им забранят да се размножават по-зле са от циганите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени