Сашо Диков на крачка от инфаркт! (Какво спаси живота му)

2563
17 Април 2016, 16:00


Свръхемоционалният Сашо Диков е бил на крачка от инфаркт и единствено спешната лекарска намеса е спасила живота му, научи HotArena. 

Стажантът бил на екскурзия в Барселона, когато изведнъж се почувствал зле. Сърцето му го свило и той светкавично се върнал в България.Едва успял да се прибере в дома си в столицата и телефонирал на кардиолога доц. Иво Попов, специализирал в аржентинска и немска клиника. Изследванията показали, че Диков има 95% запушване на артерията и кардиологът извършил животоспасяваща операция и поставил два стенда на сърцето му.

Животът му наистина висял на косъм. „Не предполагах, че съм го докарал до там. При целия мой идиотски начин на живот, целия стрес особено през последната година в Канал 3, докато работех  на две места, нищо ми нямаше. Като напуснах Канал 3, тогава ме удари сърцето. Оказа се, че инфаркта наближава като свалиш темпото, като се отпуснеш”, споделя Диков.

Нередовното хранене без закуска и обяд, а с вечеря на корем, прецали здравето на Стажанта. Тъй като нямал много свободно време, Диков спрял да спортува и надебелял със 7-8 кг. Едва, когато напуснал Канал 3 и се преместил в Нова телевизия, си дал сметка, че му се е събирала 6-дневна работна седмица и натоварването е разбило организма му. 

От няколко години известният със суетния си нрав водещ се борел с още един здравословен проблем - витилиго. Стажантът се притеснявал от хроничния кожния проблем, който предизвиквал бели петна по крайниците му. За да не става болестта му обществено достояние, той прилагал какви ли не трикове. Всеки път преди ефир той карал гримьорките в телевизията да маскират с обилни количества фон дьо тен петната от неговия дефект. Освен това водещият настоявал операторите да не показват в едър план ръцете му, за да не видят зрителите издайническите следи от кожната болест.

„В интерес на истината не съм вземал никакви мерки. Аз съм жесток към себе си и здравето си”, признава водещият.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени