Сензация! Мафиот бил убит пред очите на Радост Драганова (За първи път шокиращи подробности)

5579
23 Февруари 2015, 12:04


Бизнесменът Константин Дишлиев е бил разстрелян пред очите на любовницата си Радост Драганова, разбра HotArena!


До този момент бе прието, че баджанакът на Евелин Банев – Брендо е бил убит, докато e бил заедно със съпругата си Десислава Добринова, пише "Всеки ден".


Минаха 10 години от случилото се, но едва сега има подробности. Очевидец разкрива пред изданието, че жената до Косьо Дишлиев в последната му вечер от живота е водещата Радост Драганова, а не сестрата на Моника Добринова, жената на Кокаиновия крал.


Това е първата важна информация, която излиза на бял свят след покушението на 14 май 2005 г. на ул. „11-и август“ в центъра на София пред ресторант „Тадж Махал“.


Тогава 28-годишният бизнесмен е вечерял в индийския ресторант в женска компания, която според официалната версия е била съпругата му. Информаторът обаче разкрива, че Дишлиев е бил придружаван от седемкратната шампионка по плуване, напрaвила кариера като водеща на светското предаване „Огледала“ по Би Ти Ви Радост Драганова. В момента Радост отново е на екран – от 2 седмици тя е лице на новото шоу „Мармалад“, където си партнира с Димитър Павлов.


Около 23 часа на излизане от кръчмата, докато Косьо се суетял около джипа си „Порше Кайен“, убиецът го приближил и изстрелял 10 куршума в главата и тялото му. За касапницата и до днес няма виновен. Малко преди мократа поръчка да бъде изпълнена, Дишлиев е станал обект на сериозна проверка за пране на пари заради превод на 2 млн. евро към негова фирма.


Съмнително голямата сума идвала от английската фирма „Глобал Лимитед“ и е била под формата на кредит, който трябвало да бъде върнат за 5 години. Родните служби подпукали баджанака на Брендо по сигнал на колегите си от Великобритания.
До смъртта си Косьо участва в управлението на 9 фирми, най-важната от които е „Прайвът файнънс юниън“. Тя добива популярност с невижданото дотогава бизнес решение да отпуска кpедити за купуването на жилище или автомобил само срещу представянето на лична карта.


Година преди убийството Константин Дишлиев и Евелин Банев са представени като крупните инвеститори зад баровския черноморски комплекс „Оазис“ до курорта Лозенец. След смъртта на Косьо бе лансирана веpсията, че покушението е поръчано от самия Брендо заради заловена в Испания пратка от 819 килограма кокаин. Най-смелата версия пък гласи, че Банев сам е гръмнал баджанака си, но всичко остана на ниво конспирация и убиецът така и не бе заловен.


Малко по-късно в дома си бе разстреляна и майката на Дишлиев – Йорданка Запрянова, в деня, в който трябваше да дава показания в съда по делото за убийството на сина си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fhdfh
преди 3 години
0
Курвенска му работа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени