Шокираща новина! Драма с Райна в самолет (Подробности само ТУК)

2497
31 Март 2015, 15:04Драматични спомени пази Райна от пътуването си със самолет в Доминикана. Певицата споделя, че е видяла живота си направо като на лента и дори е мислела, че ще катастрофира и никога няма да се прибере у дома, научи HotArena.


Самолетът попаднал в турбуленция, която продължила повече от 45 минути. Изпълнителката толкова се уплашила, че се поболяла от ужас да не катастрофира.


„С Велина си държахме ръцете, чак ме хвана мускулна треска. Не смеехме да си кажем нищо, мислехме, че това е краят“, споделя певицата. До последно се страхувала, че самолетът ще падне в океана. За щастие пилотът успял да ги изведе от критичната зона и двете кацнали безопасно в Париж.


Освен с неприятното преживяване в самолета, Райна се връща с невероятни спомени от Доминикана. Тропическият рай я накарал да се влюби, но освен това певицата срещнала и един много специален мъж там.


„Запознахме се предпоследния ден, почти не сме говорили. Залях го със сок случайно, а когато се погледнахме, между нас преминаха искри“, спомня си тя.


До последно двамата се търсят с погледи, а той се оказва управител на хотела. Още с пристигането на звездата я забелязва и дискретно я ухажва, но Райна го забелязва едва предпоследния ден.


Когато си заминават прави опити да го открие и да се сбогуват, но така и не се срещат. Той обаче я открива в социалната мрежа. Прави си профил и дори често се чуват по телефона.


„Обясни ми се в любов, но аз съм наясно, че между нас няма как да се случи нещо. Знам какво е две очи да не се виждат. Отдавна не ми се беше случвало, така да изтръпна за миг. Сега трябва да го преболедувам“, споделя още певицата, пред списание „Love Style“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени