Ще арестуват ли Карбовски за убийството на Яна?

11034
02 Май 2012, 14:46


Всички вътрешни органи – раздробени! Всичко по гръбначния стълб – скъсано! Дясното око – извън орбита. Лицето – обезобразено... В това състояние е намерена зверски убитата Яна Кръстева преди година.

 

 

Дори патологът, навикнал на всякакви ужаси, плаче при вида на трупа! Този, или тези, които са извършили убийството, са изроди. И са на свобода!

 

 

Преди няколко дни заподозреният Николай Русинов-Чеци, когото в началото всичко оправдаваха и съжаляваха, бе арестуван. Подир него изненадващо привикаха и журналиста Мартин Карбовски. Той също бе един от застъпниците за Чеци и не вярваше, че е убиец.

 

 

Сега Карбоски трябва да дава обяснения какви са взаимоотношенията му с Чеци, какви са били контактите им, както и всичко, за което са си говорили. В опита си да привлече малко рейтинг в предаването „Директно: Карбовски”, бившият дописник във в. „Шок” си навлече беля на главата. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

 

 

Трима са я убили

 

 

„Открай време казвам, че не може да бъде един човек убиецът. Ако е, както казва Чеци, доброволен секс, защо после я намират обезобразена, смачкана цялата”, пита почерненият баща Явор Кръстев пред Би Ти Ви. Той е убеден, че Чеци крие съучастниците си, макар да е в негов интерес да ги разобличи, за да си поделят присъдата.

 

 

Припомняме, че в края на миналата седмица бе доказано, че обвиняемият за убийството на Яна Пламен Трифонов, който лежа дълго в ареста, е невинен. В същото време експертизата показва, че всички улики водят към Николай Русинов.

 

 

Намерените 7 човешки косъма пък доказват, че в нощта на престъплението 28-годишното момиче е имало контакт с трима мъже.

 

 

Лъжи и истини

 

 

Няколко косъма, открити по тялото на Яна, са на Чеци, доказа ДНК експертизата. Това обаче не означава, че той е убиецът. Все пак Николай призна, че е правил секс с момичето – космите може да са попаднали заради половия акт.

 

 

Излиза, че експертизата не показва нищо ново, освен това, че участниците са били трима. За контакта на Яна с Чеци се знаеше още от самото начало. Съвсем естествено е и да се намерят косми по тялото й.

 

 

Това, което хвърля съмнение върху Чеци, по-скоро е фактът, че е избягал в чужбина. Освен това, Николай Русинов е хванат да лъже – той твърдеше, че се е запознал с Яна същата вечер, а се оказва, че се познават още от 1996 г.

 

 

Чеци отказва и да се подложи на детектор на лъжата, което също е съмнително. Все пак психологическата експертиза показа, че той не е способен да извърши такова жестоко убийство.

 

 

А каква е ролята на Карбовски?

 

 

Именно Мартин Карбовски убеди Чеци да се върне в България. Двамата контактуваха по скайп. Но как журналистът е успял да намери Русинов, когато цялата държава го издирваше, не стана ясно.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
natasa
преди 5 години
0
kade e tova,koq darjava,ne sam y4ila v y4ili6te za neq ne poznavam istoriqtq na kakvo be6e imali takava !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 5 години
0
Да и на мен това ми направи най-голямо впечатление ... отказал детектор на лъжата, ама понеже психологическата експертиза показала, че той не е толкова жесток се счита за невинен. Абееееееее ейййййййййййййй, ебахти кви хора ни властват бе, е***ло си мамата. Да не дава Господ да се случи нещо с мой близък човек такова нещо, че ще си умра от мъка, защото знам че виновни няма да има и така всичко ще се забрави и осъдени няма да има .... В каква мизерия живеем само! Българио, знам че те боли, ти не заслужаваш такива мишки (нашите главнокомандващи) да те представят пред чуждите хора и пред твоя народ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xmm
преди 5 години
0
как ще откаже да мине детектора на лъжата и ще го обявят за невинен ??? Бахти държаватаа ;x
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени