Що за ПОДИГРАВКА беше финалът на Х Фактор? Вижте как прецакаха участниците! (+Снимки от афтър партито)

8696
10 Февруари 2015, 14:49


Редакторска плесница

 

Що за подигравка беше финалът на Х Фактор? Този въпрос се върти из интернет пространството минути след края на музикалното предаване, видя HotArena.

 

Зрители са крайно разочаровани от големия финал и от безумните недомислици, които допусна продукцията.

 

А Невена? Тя няма ли мечти?

 

Най-голямата подигравка беше към Невена. Докато за останалите двама финалисти продуцентите бяха осигурили световни звезди, които да излязат на сцената заедно с тях, Невена пя в дует с… Жана Бергендорф.

 

Миналогодишната победителка на Х Фактор безспорно е много талантлива, но няма как да се мери с Джеймс Артър и Джо Лин Търнър.

 

Ако тримата финалисти се състезават наравно, редно беше продукцията да уреди трета звезда на сцената на Х Фактор за участието на Невена. Не стига това, ами и унижението за 20-годишното момиче от Търговище продължи.

 

Както продуцентът Магърдич Халваджиян, така и 4-членното жури на няколко пъти повториха как са сбъднали мечтите на финалистите Славин и Михаела да пеят със световни величия.

 

 „Ние осъществихме най-голямата мечта на Славин да излезе на сцената с рок звезда и сбъднахме съня на Миша да пее заедно с Джеймс Артър“, повториха неколкократно менторите. А Невена? Тя не е ли финалист? Тя няма ли мечти? А как се е чувствала Жана през това време – нейното участие мина незабелязано.

 

Продукцията може да намира хиляди оправдания за този гаф, но истината е, че това унижение остави лош привкус у зрителите. „Като нямат възможност да поканят трета звезда да пее заедно с Невена, няма да канят никого! Какво е това разделение? Що за подигравка беше това?!“, не спират да се възмущават в интернет.а

 

Красивата Октоподка

 

Подигравките, разбира се, не свършват дотук. Всички знаем за скандала около Саня Армутлиева, който избухна тия дни. Продуцентката е обвинявана в загробване на музикантите с мръсни печалбарски договори, които погубват таланта им.

 

В бунта срещу Саня и Вирджиния рекърдс се включиха Рут Колева, Мариана Попова, Милица Гладнишка, Невена Цонева и много други. Според тях Славин ще е поредният роб на Октопода Армутлиева, която с жаждата си за пари безскрупулно ще смъкне и дрехите от гърба му. И това е буквално според клауза от договора, която гласи, че дори дрехите на участника са собственост на Верджиния рекърдс.

 

Според друга клауза пък, ако музикантът не се яви на репетиция/сеанс/участие дължи неустойки и заплаща трикратно разноските, включително грим, пътни разходи и т.н. Парадоксът тук е, че всъщност според друга точка – именно участникът трябва сам да поема разходите като път и грим.

 

Нищо чудно, че Славин изглежда толкова стресиран на снимките от афтър партито след финала на Х Фактор. Вижте ги в галерията по-долу.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени