Силвестър и Мария във война за сина си (Още за грозните компромати ТУК)

2272
24 Февруари 2016, 15:00


Синът на Мария Силвестър е чистият пример, че когато родителите се карат, децата страдат най-много. 9-годишният Давид е в центъра на грозна война, която водят майка му и баща му, научи HotArena.

Залогът е правото на попечителство.  Детето в момента е при майка си, като има право и на срещи с баща си Силвестър Силвестров. Той обаче не бил съгласен да е със сина си само от време на време. Говори се, че смятал да оспорва в съда решението за попечителство, за да вземе момчето за постоянно при себе си.

Още отсега подготвял почвата, твърдят запознати. В момента Силвестър имал една-единствена цел - да очерни името на доскорошната си съпруга, за да й отмъсти за развода и да вземе сина им при себе си.

Източници на „Всеки ден" издадоха, че актьорът се чудел каква интрига да заплете, за да подлее вода на Мария. Именно той пуснал слуха, че водещата на „България търси талант" се е свалила с Асен Блатечки, който е в журито на предаването.

„Асен действително има закачка с Мария, но Силвестър нарочно раздуха всичко, за да й направи мръсно. В края на краищата тя вече е свободна жена и може да спи с когото си иска. На него не му прави чест да й рови в чаршафите", коментират хора от шоуто.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени