Синът на Тодор Батков влезе в бизнеса (Татко му го уреди с фирма за чистота, работи все с големи корпорации)

6964
07 Май 2015, 14:28


Тодор Батков е подсигурил доходоносен бизнес на единствения си син, чрез който да изхранва себе си и бъдещето си семейство с миската Юлия Юревич, разбра HotArena!

 

Собственикът на „Левски” е ударил солидно бащино рамо при откриването на компанията за почистване, която Тодор Батков-младши управлява от не много отдавна, пише „Уикенд”.

 

До преди време Тодор Батков имал по-други планове за своя син. Адвокатът с мустака кроял тънки сметки, когато дойде подходящия момент, да отстъпи своето място на „Герена” на своя син.

 

Идеята му обаче в един момент започнала да му изглежда налудничава. Наследникът му първо че не бил толкова пленен от Цар Футбол и синята идея, и второ – самият Батков не смогва да се оправи с финансовия батак в „Левски”, камо ли неопитния му син.

 

„Футболът не ми харесва заради баща ми. В България ми влияе името на татко. Повечето хора ме гледат на криво”, споделя синът на футболния бос.

 

Затова юристът пренаредил плановете си за бъднините на Тошко. Предложил да се включи в семейния бизнес, още повече, че 21-годишният млад мъж получи средно образование в Кеймбридж, след което и висше в Лондон. Той е и съосновател на „ТБМС” - компанията, създала една от най-сваляните български iOS апликации „Времето”.

 

Хитрият татко Батков открил подходяща и най-вече супердоходоносна ниша, от която отрочето му да печели не добре, не отлично, а повече от отлично. С помощта на баща си Тодор регистрирал фирма за чистота, в която съдружник му е неговият добър приятел и юноша на германския „Кьолн” Георги Пандуров. Допреди 4-5 години ортакът все още се занимаваше с футбол, по едно време тренираше с „Левски”, обаче подписа с ЦСКА, но за кратко.

 

Само за няколко месеца, след като двамата приятели регистрирали фирмата за почистване, тя пуснала пипала из цяла София със сигурност не без съдействието на адвокат Батков. Допреди два месеца в списъка с клиенти на Тошко и Георги вече имало 30 крупни корпорации, които им поверили за професионално почистване офисите си.

 

Отделно фирмата предлагала хигиенни услуги по домовете и на индивидуални клиенти. Излишно е да уточняваме, че те също не са кои да е, а предимно заможни българи с къщи в „Драгалевци”, „Симеоново” и „Бояна”. И тъй като служителите на Батков-младши имали достъп до палати за милиони, с назначаването си подписвали договори за конфиденциалност.

 

Това, разбира се, също било по идея на стария Батков, който е врял и кипял във всевъзможни правни казуси, а и по този начин столичните богаташи се доверявали на сина му и ставали клиенти на фирмата му.

 

Като тийнейджър единственият син на един от най-богатите българи бе многообещаващ състезател по картинг. Редовно участваше в състезания с английски тим, докато живееше на Острова. Има няколко победи в Държавното първенство по картинг, а също и на Шампионата за Европейска купа. Голямата му цел бе да стигне до „Формула 1”, но след като това не се случи, се прибра в България.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени