Слави купи мълчанието на Мартина (Страхува се, че след раздялата тя ще изпорти нещо пикантно в медиите срещу пари)

3216
11 Януари 2015, 13:35


Мартина Огнянова, която до скоро споделяше житието на един от най-лачени и желани ергени на републиката Слави Трифонов, е получила ултиматум да не продава историята за 4-годишната им любов, мълви се из коридорите на Би Ти Ви, узна HotArena.net.

 

Откакто миналия месец се разбра, че Дългия е изритал от шоуто си и уволнил от фирмата си своята танцьорка заради системни изневери, Мартина била подложено на ожесточено медийно ухажване от светски списания и тв предавания, пише „Уикенд“.

 

 Техните главни редактори и продуценти упорито се опитвали да навият варненката да разкаже своята истина за краха на отношенията й с водещия, шоумен, изпълнител и мастит продуцент. Според телевизионната клюка две от предложенията били доста примамливи. На невярната балерина предложили суми от порядъка на 12-15 хиляди лева, за да извади на бял свят тайните на една от най-усърдно пазената от медиите връзка.

 

Разбира се, понеже Трифонов има уши и очи навсякъде, това веднага му било докладвано. Макар, че е от дълги години в шоубизнеса и знае отлично, че подобни истории за любови и изневери се грабят като топъл хляб от светската преса, Слави не очаквал подобен интерес към предалата го бивша спътница.

 

Но мигом взел нужните мерки, за да предотврати изнасянето на каквато и да било информация от нейна страна из печата. Ако се вярва на слуховете, преди празниците Мартина Огнянова е получила доста прилична финансова честитка, чрез която доскорошният й партньор си е гарантирал, че няма да чете из медиите статии от сорта как и по колко пъти на ден е водел интимен живот.

 

Бившата прима на балет „Мага данс” обаче вече е започнала да усеща фаталните последствията на това, че се поддаде на изкушението и закичи с рога един от най-влиятелните личности в родния шоубизнес, коментират в обкръжението й. Останала без постоянен доход, варненката се опитала да се уреди с работа отново като балерина в друго тв шоу на Би Ти Ви.

 

Макар да го продуцира конкурентна на Дългия компания, от там й отказали, за да не си навлекат гнева на Трифонов. Не е тайна, че той е фактор в частния канал и нерядко коли, беси и кадрува в него.

 

Засега единственият вариант на Мартина да се издържа бил като танцьорка из нощните клубове в столицата. Огнянова обаче не искала да пада до там от жена на милионер до обикновена кълчи-дупарка. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени