Слави не успя да прежали Деси Добрева

4694
18 Януари 2015, 13:33


Дългия от години се държи ужасно със своите работници, но в същото време изисква от тях пълно подчинение и себераздаване. В интерес на истината има само едно изключение в железните му принципи и това е Деси Добрева, узна HotArena.net.

 

Певицата, която през 2004 г. отива при началника, за да му обяви, че тръгва по свой път. Слави е ударен като с мокър парцал. Той не желае да се раздели с момичето, което сам е открил и шлифовал. Готов е да предложи реки от злато на красивата певица, но тя отказва, пише „Уикенд“.

 

По това време се роят слухове, че гологлавият шоумен моли Деси да остане и по емоционални подбуди, тъй като не е безразличен към нейния чар. Двамата и до днес не са потвърдили или отрекли подобна версия. Деси твърди, че си е тръгнала, тъй като й е станало скучно в „Ку-Ку бенд".

 

„Имах чувството, че стоя и си клатя краката. Знам колко много други певици на мое място биха дали всичко на този свят само и само да бъдат част от бенда. Само че на мен това положение не ми харесваше. Тъпчех на едно място. Щях да съм същата Деси и след пет, и след 10, и след 30 години. Трябваше да се развивам, да търся нови предизвикателства. Опитах се да остана приятел с всички колеги, дори и да е имало някакви негативни емоции при моето напускане", опитва се да бъде деликатна Деси Добрева.

 

Негативните емоции, които споменава, със сигурност са свързани с беса на Слави, че изпуска златното си птиче. И въпреки че е наранен, той все пак прави изключение в своята политика, както вече стана дума. След известно време Слави звъни на Деси и я кани обратно в екипа. Готов е да загърби собственото си его, за да привлече талантливата певица. За негова изненада, а може би и ужас, тя пак отказва.

 

Нежеланието й да се върне в „Ку-Ку бенд" със сигурност е изненадало и най-близките й приятели. Тя така и не успява да получи развитието, за което мечтае. Родената във Варна изпълнителка много бързо е принудена да осъзнае колко е трудно за един творец да пробие, без да има възможността да се опре на солиден гръб.

 

Да, тя прави нови парчета, успява да ги пробута по разни музикални телевизии, но големият успех така и не идва. За известно време Добрева решава, че изходът е зад граница. Тя учи в Германия и Англия, а след това заминава за САЩ. Но и взимането на нови и нови специалности не успява да запълни някаква вътрешна празнота в душата на певицата.

 

Може би и заради това тя, като всяка нормална жена, решава, че ще е далеч по-пълноценна в ролята си на съпруга и майка. Деси се връща от гурбет и се жени за ученическата си любов Мартин. На двамата им се ражда красивата Алина, но семейният живот не е това, което ще приспи демоните в душата на изпълнителката.

 

Тя така и не успява да изгради образа на образцова домакиня. Със сигурност осъзнава, че ако слезе от сцената за две години по време на майчинството, след това едва ли някой ще се сети за нея. Деси все по-често оставя детето на родителите си, докато пътува из цялата страна. Тази й прекалена ангажираност не се харесва на съпруга й и проблемите не закъсняват.

 

„Малката Алина е най-хубавото нещо в живота на Деси. Само че на нея не й провървя в другите житейски направления. Сякаш някаква прокоба я подгони, след като напусна Слави Трифонов. Кариерата й не потръгна, семейният й живот зацикли, а и другите й проекти не успяха да се осъществят", оплакват съдбата на Добрева нейна близка приятелка. Певицата отрича да се е провалила в преследването на личното си щастие.

 

„В живота на всеки човек има издигани я и спадове. Лошото е, ако си само на дъното, но с мен не се е случило подобно нещо. Не съм и очаквала, че след излизането ми от „Шоуто на Слави" изведнъж ще се превърна в звезда от световна величина. Хубавото е, че хората ме познават и поръчват мои песни. Всичко си постигнах сама и не разчитам на чужда финансова подкрепа, за да ме дават по всички възможни формати от сутрин до вечер", защитава своя избор Деси.

 

Тя се разведе със съпруга си Мартин, без да вдига излишна пушилка, но поне засега не се е представила на близки и приятели с ново гадже. Деси все по-често се застоява в САЩ, където има достатъчно хляб за хората, мотивирани да успеят в живота. Може би живее с намерението да забрави за България за по-дълъг период от време. Само че не е познала. Слави Трифонов отново се сети за нея и отново ще е я призове под знамената.

 

„Обадих се на Деси да се върне от САЩ по случай нашия концерт, който организираме с колегите от "Ку-Ку бенд". Ще е страхотно да се съберат двете отново с Нели Петкова", обяви своята идея Слави и едва ли допуска, че ще чуе „не" за трети път.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
0
desi e glua4ks
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени