Слави се гласи да прилапа „Сървайвър”, печалбата му ще е 2 милиона!

1226
23 Октомври 2015, 15:00


Слави Трифонов има най-големи шансове да стане продуцент на новия сезон на „Сървайвър”, който ще се излъчва догодина, научи HotArena.

 

Риалитито се завръща на екран, но вече няма да се продуцира от Евтим Милошев и неговата „Дрийм Тийм”. Приключенското предаване сигурно пак ще попадне в ръцете на „Седем осми”, защото Слави в последно време доста си вдигна акциите с двата грандиозни концерта, които направи.

 

„Малко преди това Слави бе изгубил доверието на шефовете, даже Би Ти Ви мислеше да прекрати договора с него. Но в крайна сметка той успя отново да излезе на преден план“, обясняват хора от медията. Към „Сървайвър” са проявили интерес и Иван и Андрей, който в момента правят „Фермата.

 

Слави всъщност направи първия сезон на „Сървайвър“ през 2006 г. Тогава водещ бе Камен Воденичаров, а наградата от 250 бона спечели Нели Иванова. След това предаването подхвана отцепилия се от Трифонов Евтим Милошев, а водещ бе Владо Карамазов, пише „Всеки ден”.

 

Вторият сезон стартира през 2007 г., последван от още два през 2008 и 2009 г. Докато се снима четвъртият сезон, един от участниците – Нончо Воденичаров, който бе кмет на Раднево, умря от инфаркт на острова.

 

След инцидента никой не се осмеляваше да се захване отново с рисковото шоу, но миналата есен Евтим Милошев отново бе избран да го продуцира. Трагичният рейтинг обаче отказа шефовете на БТВ да се занимават с него.

 

По всяка вероятност шоуто ще бъде поверено на Слави и фирмата му. Бюджетът на „Сървайвър“ по традиция е огромен – близо 5 милиона, а чистата печалба на продуцента възлиза на около 2 милиона лева. Това обяснява огромния апетит на всички играчи в тв бизнеса към приключенското риалити.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени