Слух: Мениджъри и Коко Динев съдят Бориса

4040
02 Септември 2013, 17:30


Съдят модела Бориса Тютюндиева от няколко места, научи HotArena.net.

 

 

Скандалната блондинка ще бъде осъдена от мениджърите на Ирина Шейк, по повод лъжите за обща сесия с нея.

 

 

Коко Динев също възнамерявал да я съди до дупка за клюката, която Бориса сама си измислила, а именно, че му е любовница.

 

 

Моделката тотално загазила и в стремежа си да я извикат за някоя реклама, благодарение на елементарните й лъжи щял да се окаже доста непечеливш ход.

 

 

Преди време плъзна още една фантазия за Бориса. Тя щяла да снима за световен журнал, но така и не я извикали за договор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 4 години
0
Само вижте снимката на Бориса,всички знаем ,че е брюнетка и сега прочетете написаното от некадърен журналист:"Скандалната блондинка ще бъде осъдена от мениджърите на Ирина Шейк, по повод лъжите за обща сесия с нея." Който и да е съди или да не е съди тя пак си остава уникално красива Българска жена е моето лично мнение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо
преди 4 години
0
Коко уж се пише на голям сваля,1 а ще тръгне да съди момичето. Това може да не е истина, но ако е истина на него няма да му стигнат 365 дни в годината да се съди с тези, с които го свързват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо
преди 4 години
0
Коко, ако е съдил всички, с които го свързват няма да му стигне времето от една година. Всеки ден ще е на дело. Той уж се пише на голям ебач, а тръгнал да се обижда и да съди. Разбира се,ако това е истина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени