СНИМКИ! Ники Михайлов живурка в жилище за милиони! (Управлява уреди чрез интернет, вижте интериорът и гледката)

https://hotarena.net/laifstail/snimki-niki-mihailov-jivurka-v-jilishte-za-milioni HotArena.net
СНИМКИ! Ники Михайлов живурка в жилище за милиони! (Управлява уреди чрез интернет, вижте интериорът и гледката)

Футболистът Николай Михайлов се шири в уникален апартамент в столичния квартал „Лозенец“, видя HotArena.

 

Вратарят обитава новото жилище от началото на лятото. Домът му се намира на топ място – бул. „Черни връх“ и разполага със страхотна гледка.

 

Почти целият интериор е ръчно изработен. Един от шедьоврите в апартамента на Ники е банята, която е направена изцяло от стъкло.

 

Михайлов има ултраскъпи тонколони, всяка от които струва над 1500 лв.

 

Климатиците също са необикновени и са като в седемзвездния дубайски хотел „Бурж ал Араб“. Не издават никакъв шум и само един от тях струва над 4000 лева.

 

Ники си е инсталирал и интелигентна система за управление на дома, която малцина у нас могат да си позволят. Чрез дистанционно футболистът включва или изключва почти всеки уред в дома си, включително и щорите, пише „Галерия“.

 

Тази дейност може да се извършва дори когато вратарят не си е вкъщи, стига да има мобилен интернет.

 

Огромната картина в антрето му, на която е ликът му, отново доказва голямата му суета и самовлюбеност.

 

В дома на Ники има отделни помещения за многото му дрехи и чифтове кецове. Спортистът разполага с лична прислуга и готвач.

 

Снимки: сп. „EVA”

5 Коментара

so so

преди 8 години

Интериорът е доста приятен. За моя вкус цветовете са малко тъмни, но като интериор и дизайн на мебелите е ОК. Не бих казала, че това, което е вътре е за милиони, малко далечко е, но щом казвате ....

Коментирай

МалкатаПерука

преди 8 години

Дам, хубаво мястно, но в доста селски стил го е решил. Най-ме кефи ефтиният ламинат в хола.

Коментирай

?

преди 8 години

Много интересно, как разбра ,че това е ламинат и още по-малко евтин? И на долният коментар, който е от същия човек отгоре... Къде видя тези толкова тъмни цветове? Стената в антерто ( на която естествено трябва да контрастират неговите снимки) или може би мебелите ( които също са в два цвята , единият е в бяло)? Такъв му е вкуса харесва тъмни мебели , а и те придават по-тежък и аритократичен вид на обстановката. Аз също харесвам белите мебели със златисто например, но някои ще ме упрекнат в друго... Па вкус и па цвет, товарищи нет! Важното е, на него да му харесва и да се чувства уютно в собствения си дом, а тук коментиращите никога не могат да го притежават това, затова не остава друго освен да хейтват. Всички му знаем реда, но парата казва - цък! Хайде, златотърсачки време да изпаднете в немилост! Малко трудничко ще вие е само малко, да станете господарки на този дом! ха ха хааа

Коментирай

хаха

преди 8 години

Този ще се окаже по-самовлюбен и от Джийзъса - сложил си плешивото теме на снимки в хола, да се гледа как получава незаслужени трофеи ,миличкият!

Коментирай

.

преди 8 години

Ima krava , pie mlqko! Nishto ne mu lipsva, a kakvoto pojelae moje da go ima.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.